banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

PKK, KCK VE HPG ATEŞKES İLAN ETTİ

Karayılan, "21 Mart’tan bu yana ve bundan sonra biz hareket olarak, KCK, PKK ve HPG olarak resmi ve açık bir şekilde ateşkes ilan ediyoruz" dedi.

23 Mart 2013 Cumartesi 21:56
PKK, KCK VE HPG ATEŞKES İLAN ETTİ
banner321
PKK, KCK VE HPG ATEŞKES İLAN ETTİ
Karayılan, "21 Mart’tan bu yana ve bundan sonra biz hareket olarak, KCK, PKK ve HPG olarak resmi ve açık bir şekilde ateşkes ilan ediyoruz" dedi.
Terör örgütü yöneticisi Murat Karayılan, Almanya'nın Bonn kentindeki Nevruz kutlamasına gönderdiği görüntülü bir mesajla Öcalan'ın çağrısına yanıt verdi.

"ATEŞKES İLAN EDİYORUZ"

PKK'ya yakın bir internet sitesinde yer alan habere göre Karayılan, "21 Mart’tan bu yana ve bundan sonra biz hareket olarak, KCK, PKK ve HPG olarak resmi ve açık bir şekilde ateşkes ilan ediyoruz" dedi.

Öcalan'ın mesajıyla Orta doğu'da yeni bir sürecin başladığını söyleyen Karayılan 'Biz bu kararı kabul ediyor ve katılıyoruz' dedi.

"MİSİLLEME HAKKIMIZ OLACAK"

Saldırıda bulunmayacaklarını belirten Karayılan 'Ama eğer güçlerimize saldırı olursa, elbette güçlerimiz bu saldırılar karşısında kendilerini koruyacaklardır. Bir kere daha saldırılara karşı misilleme hakkımız olacaktır' dedi.

"ZEMİNİN OLUŞTURULMASINI BEKLİYORUZ"

Terör örgütü yöneticisi Karayılan TBMM'ye ilişkin de 'geri çekilmeye ilişkin gerekli kararları alırsa, gerekli komisyon ve kurumları oluşturursa, geri çekilmenin zeminini eğer oluşturursa biz onu da yerine getireceğiz. Şimdi bu zeminin oluşturulmasını bekliyoruz. Bu konularda bizim söyleyeceklerimiz kısaca budur' şeklinde konuştu.

"HER ŞEY KESİNLEŞMİŞ DEĞİL"

'Savaşa da hazırız, barışa da hazırız' diyen Karayılan, Abdullah Öcalan'a özgürlük istedi.

Karayılan ayrıca Paris'te PKK'lı teröristlere yönelik gerçekleştirilen infazların da aydınlatılmasını istedi.

Terör örgütü yöneticisi sözlerine 'Önümüzde tehlikelerin olduğu da doğru. Herşey kesinleşmiş değil' diye devam etti.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV