banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Reyhanlı'da eylem gerginliği

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 51 kişinin hayatını kaybettiği patlamaları aynı gün ve saatte protesto amacıyla yürüyüş yapmak isteyen grup ile polis arasında gerginlik yaşandı.

18 Mayıs 2013 Cumartesi 13:48
Reyhanlı'da eylem gerginliği
banner265
Reyhanlı'da eylem gerginliği
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 51 kişinin hayatını kaybettiği patlamaları aynı gün ve saatte protesto amacıyla yürüyüş yapmak isteyen grup ile polis arasında gerginlik yaşandı.

Reyhanlı’da 11 Mayıs Cumartesi günü yaşanan patlamaları protesto etmek isteyen yaklaşık 300 kişilik grup, saat 11.30 sularında Yenişehir Meydanı’nda toplandı. Geniş güvenlik önlemleri alan polis, protesto yürüyüşüne izin vermeyince gerginlik yaşandı.

CHP Milletvekili Hasan Akgöl’ün de aralarında bulunduğu grup, patlamaların yaşandığı meydana Atatürk Caddesi boyunca yürümek için polisle uzun süre pazarlık yaptı ancak sonuç alamadı. Polis, sadece toplandıkları alanda basın açıklaması yapabileceklerini, yürüyüş için izin alınmadığını dolayısı ile müsaade edilmeyeceğini söyledi.

Ellerinde dev Türk bayrakları ile alanda bekleyen ve yürüyüş için ısrarcı olan grup ile polisler arasında zaman zaman arbede yaşandı. Grup üyeleri ile polisin gergin bekleyişi sürüyor.

GERİYE 4 KİŞİ KALDI

Bu arada saldırıyla ilgili arananların 4'ü daha gözaltına alındı. Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, şu ana kadar 17 kişinin gözaltına alındığını, bunlardan adliyeye sevk edilen 12 kişiden 7'sinin tutuklandığını, 5 kişinin daha adliyeye sevk edileceğini, 4 kişinin ise arandığını açıkladı.

13 kişinin de Hatay nüfusuna kayıtlı olduğunu vurgulayan Hatay Valisi, "Aramalar devam ediyor. Onlar da ilimiz nüfusuna kayıtlıdır" demişti.

Halen hastanelerde yatarak tedavi gören 20 kişi bulunuyor. Bunların 4’ünün durumu ağır.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV