banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Şafak vakti, DHKP-C operasyonu

İstanbul polisi, bu sabah DHKP-C terör örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Piyalepaşa'daki adrese yapılan operasyonda içerdekiler, yakalanacaklarını anlayınca yangın çıkardı.

14 Mart 2013 Perşembe 14:14
Şafak vakti, DHKP-C operasyonu
banner321
Şafak vakti, DHKP-C operasyonu
İstanbul polisi, bu sabah DHKP-C terör örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Piyalepaşa'daki adrese yapılan operasyonda içerdekiler, yakalanacaklarını anlayınca yangın çıkardı.

 İstanbul'da terör örgütü DHKP-C'nin gençlik yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 12 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde Okmeydanı'nda terör örgütü DHKP-C'nin gençlik yapılanması üyelerinin yer aldığı bir adrese baskın düzenledi.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü polislerinin de destek verdiği operasyonda 5. katta bulunan adrese, kapının açılmaması üzerine demir parmaklıkları kırarak girildi. Dairede bulunan ve güvenlik güçlerinin içeri girmesini engellemek isteyen yaklaşık 10 kişilik grup, biber gazı kullanılarak etkisiz hale getirildi.

Dairenin içinde odalarda bulunan demir kapılar ise kırıldı. Bazı örgüt elemanlarının, ellerindeki belge ve dokümanları ateşe verdi.

Adreste bulunan 12 kişi Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü otobüsüne bindirilerek emniyete götürüldü. Otobüstekilerin, slogan atarak camları tekmeledikleri görüldü.

Aramaların sürdüğü adreste çok sayıda belge ve dokümana ele konuldu.

DHKP-C’nin hücre evinden 11 çelik kapı çıktı

İstanbul polisinin sabaha karşı Okmeydanı’nda operasyon yaptığı terör örgütü DHKP militanlarının kaldığı evde, bir biri ardına sıralanmış 11 çelik kapının bulunduğu belirtildi. Örgüt üyelerinin, elektrik, su ve doğalgazı kaçak kullandığı tespit edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde kent genelinde terör örgütü DHKP-C'ye yönelik operasyon düzenledi. Okmeydanı’nda bir hücre evine giren polis ekipleri, operasyonun ardından ilginç detaylarla karşılaştı. Bir biri ardına sıralanmış 11 çelik kapıyla karşılaşan özel harekat timleri, kapıları kırarak içeri girdi.

Operasyonun ardından kapıları dışarı çıkaran ekipler, kapıların açılmasını zorlaştırmak için örgüt elemanları tarafından çelik kapıların içinin kumla doldurulduğunu belirledi.

ELEKTRİK, SU VE DOĞALGAZI KAÇAK KULLANMIŞLAR

Bu arada ekipler, hücre evinde kullanılan elektrik, su ve doğalgazın kaçak olduğunu belirledi. Bunun üzerine olay yerine doğalgaz, su ve elektrik ekipleri çağırıldı. Örgüt üyelerinin, kullandıkları su nedeniyle İSKİ’ye yaklaşık 24 bin lira borçlarının bulunduğu tespit edildi. Binaya kaçak olarak döşenen tesisatlar sökülerek devre dışı bırakıldı.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan İSKİ ve İGDAŞ ekipleri, binadaki doğalgaz ve suyun kaçak bağlandığını belirlediklerini, gerekli işlemleri yapmak için olay yerine geldiklerini söyledi.

Polisin incelemesi sürüyor.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV