banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Samsun Mitingi için de SMS!

AKP'den Samsun mitingi için kamu çalışanlarına mesaj!

22 Haziran 2013 Cumartesi 12:44
Samsun Mitingi için de SMS!
banner311
Samsun Mitingi için de SMS!

AKP'den Samsun mitingi için kamu çalışanlarına mesaj!

Gezi Parkı eylemlerine karşı düzenlediği mitingler için her türlü kamu olanağını kullanan AKP, Samsun’da yarın yapacağı mitinge katılmaları için kentteki kamu çalışanlarına mesaj gönderdi.

Gezi Parkı direnişinde ülkenin dört bir yanında milyonlarca insanın sokaklara dökülmesine karşı bindirilmiş kıtalarla cevap vermeye çalışan AKP, yarın Samsun’da yapacağı miting için kamu olanaklarını seferber etmekte. Yandaş medyanın ve pek çok kamu kaynağının seferber edilmesine karşın AKP’nin Ankara ve İstanbul’daki mitingleri beklediği sayının altında katılımlarla gerçekleşmişti.

Kamu çalışanlarına AKP’den mesaj
AKP Samsun’daki bütün kamu kurumlara mesaj göndererek kamu çalışanlarını yarın Samsun’da yapacağı mitinge çağırdı. AKP’den mesaj alan sağlık, eğitim, maliye, bayındırlık gibi alanlarda çalışan ve aralarında sendika, oda temsilcileri de olan birçok kamu çalışanı bu çağrıya ve iletişim bilgilerinin AKP’ye servis edilmesine tepki gösterdiler.

“Büyük oyunu bozmaya, haydi tarih yazmaya Milletimiz 22 Haziran Cumartesi 17.00′da Samsun Cumhuriyet Meydanında Milli İradeye Saygı mitinginde buluşuyor” içerikli mesajın dışında AKP miting için bir haftadır kentte bugüne dek hiç görülmemiş bir pankart ve afişleme çalışması yaptı. AKP bunun dışında, Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’ni de ziyaret ederek kendi bayraklarıyla mitinge davet ettiyse de bu davetlerin reddedildiği öğrenildi.



AKP gıda paketiyle mitinge insan topluyor
Öte yandan CHP Atakum İlçe Başkanı Ali Ekber Bolat, AKP’nin Cumartesi günü Samsun’da düzenleyeceği mitinge insanları gıda paketi karşılığında toplamaya çalıştığını açıkladı. Bindirilmiş kıtalarla yapılacak mitingin “milli irade”yi yansıtmayacağını söyleyen Bolat şöyle konuştu:

“Adeta seferberlik ilan eden “AKP Samsun İl yönetimi, ilçe ve köylerdeki insanlara mitinge katılma karşılığında gıda paketii, odun kömür, hatta para vermeyi vaat ediyor. Miting günü tüm otobüsler ve minibüsler bindirilmiş kıtaları ücretsiz olarak meydana taşıyacak. Belediye otobüsleri bile ayarlanmış. Hatta AKP’li belediyelerde çalışanlara da mitinge katılma zorunluluğu getirilmiş. Adını ‘Milli İrade’ koydukları mitingin ne kadar milli iradeyi yansıtacağının yorumunu halkımıza bırakıyorum.”

Belediye araçları AKP mitingi için seferber
Öte yandan mitingin yapılacağı Cumhuriyet Meydanı’nın mitinge hazır hale getirilmesi için Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye araçları ve kamyonların kullanıldığı görüldü.



beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV