banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
15 Ekim 2025 Çarşamba

Kız kıza deniz keyfi

Şanlıurfa Valisi: Suriyelileri protestoya izin verilmeyecek

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, sosyal medya üzerinden örgütlenerek pazar günü kentte Suriyelilere karşı protesto amaçlı toplanmak isteyenlere izin verilmeyeceğini söyledi.

14 Mayıs 2015 Perşembe 14:24
Şanlıurfa Valisi: Suriyelileri protestoya izin verilmeyecek
banner263
Şanlıurfa Valisi: Suriyelileri protestoya izin verilmeyecek
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, sosyal medya üzerinden örgütlenerek pazar günü kentte Suriyelilere karşı protesto amaçlı toplanmak isteyenlere izin verilmeyeceğini söyledi.

Vali Küçük, "Sosyal medyada milletimizi temsil etmeyen bir azınlık, güya bir örgütlenme ile miting yapacaklarmış. Şimdiden söylüyorum, Vali olarak ben bu mitingi yasakladım" dedi.

beylikdüzü avukat

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Suriye Türkiye Muhacir Ensar Kardeşliği Derneği'nin açılış törenine katıldı. Açılışını yaptığı derneğin faaliyet alanına ilişkin bilgi alan ve inceleme yapan Vali Küçük, gazetecilere Siber Suçlarla Mücadele Şubesi'nce sosyal medya üzerinden Suriyelilere karşı örgütlenen bir
grubun pazar günü kentte miting amaçlı toplanacakların belirlendiğini söyledi. Buna kesinlikle izin verilmeyeceğini ve Suriyelileri protesto amaçlı yapılacak mitingin yasak olduğunu belirten Vali Küçük şöyle konuştu:

"2011 yılından bu yana Suriye ve Suriyeliler konusunda Türkiye’nin duruşu hiçbir zaman değişmedi. Bizim Suriyeli kardeşlerimize bakışımız şudur; aslında sınırlar var ama buralar yıllar önce bir ülkeydi. Bu yüzden bizim için bugün de değişen bir şey yok. Yaklaşık bin sene aynı kaderi, aynı kültürü yaşadık. Suriye’de barış hakim olana kadar kardeşlerimiz kendi vatanlarında olduğu gibi kalacaktır. Devletin ve hükümetin kararlılığı budur. Sosyal medyada milletimizi temsil etmeyen bir azınlık güya bir örgütlenme ile miting yapacaklarmış. Şimdiden söylüyorum, Vali olarak ben bu mitingi yasakladım. Bununla birlikte sosyal medya üzerinden bu tür haberleşme yapanlar şunu bilsin; halkı kin ve nifak duygularıyla bir birine düşürme suçunu işliyorlar. Şu anda istihbarat ve Siber Suçlarla Mücadele birimlerimiz bu kişileri belirledi. Bunları toplum önünde teşhir edeceğim. Suç işlemişlerdir, gereğini yapacağız."

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK OKUNANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV