banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Şehitlerimizi uğurluyoruz

Iğdır'daki terör saldırısında şehit düşen polisler bugün son yolculuklarına uğurlanıyor. Ankara'daki cenaze törenine devletin zirvesi katıldı.

09 Eylül 2015 Çarşamba 15:14
Şehitlerimizi uğurluyoruz
banner266
Şehitlerimizi uğurluyoruz
Iğdır'daki terör saldırısında şehit düşen polisler bugün son yolculuklarına uğurlanıyor. Ankara'daki cenaze törenine devletin zirvesi katıldı.

13 şehidin naaşları, dün gece Iğdır'da düzenlenen törenle memleketlerine gönderildi ve acı görüntüler gelmeye başladı.

Ankaralı şehit polis Ali Koç'un babası 'Ocağımızı yaktılar' dedi... 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de korumalığını yapan şehit polis Fehmi Şahin'in cenazesini birlikte görev yaptığı arkadaşları karşıladı... Ankara'daki törene katılan polis memurları silah arkadaşlarının tabutu başında gözyaşlarını tutamadı...

Şehit polisler Ali Koç ve Fehmi Şahin için Ankara
Kocatepe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

beylikdüzü oto servis


Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milletvekilleri ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulisi Akar ile kuvvet komutanları katıldı.

ABDULLAH GÜL'ÜN KORUMALARI VE MESLEKTAŞLARI KARŞILADI

Iğdır'da PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen bombalı saldırı sonucu şehit düşen polis memuru Fehmi Şahin'in naaşı, evine son kez helallik alınması için getirildi.

Iğdır'dan Delicu Sınır Kapısı'nda görevli polis memurlarını taşıyan servis minibüsüne PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen bombalı saldırı sonucu şehit düşen polis memuru Fehmi Şahin'in naaşı, cenaze aracıyla Mamak ilçesi Aşık Veysel Mahallesi'ndeki evine son kez getirildi. Şehidin evi bayraklarla donatıldı ve Kur'an-ı Kerim okundu. Şehidin ailesi ve yakınları, tekbirler eşliğinde tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Bir dönem 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yakın korumalığını yapan Şahin'in naaşını eski Cumhurbaşkanlığı korumaları ve meslektaşları karşıladı.

Kalabalık grup daha sonra gözyaşları içinde şehidini son yolculuğuna uğurladı. Şahin'in cenazesi öğle namazını müteakip Kocatepe Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Cebeci Askeri Şehitliği'nde toprağa verilecek.

BURAK ZOR - SAMSUN

Iğdır Dilucu Sınır Kapısı'ndaki görevli polis ekibine yönelik bombalı saldırıda şehit düşen polis memuru Burak Zor'un (25) cenazesi Samsun'a getirildi.

Iğdır'da düzenlenen törenin ardından şehit Zor'un cenazesi, uçakla Samsun Çarşamba Havalimanı'na getirildi.

*Şehit polis Burak Zor'un 1,5 yaşındaki oğlu Eymen

Şehidin naaşını, baba Zikri, anne Arzu Zor, akrabaları
ve İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz karşıladı. Baba Zikri Zor, oğlunun fotoğrafını öpüp sarıldı.

"Oy yavrum Burak'ım" diyerek gözyaşı döken acılı baba, yakınlarının yardımıyla ayakta durabildi. Anne Arzu Zor ise "Ah yavrum, yavrum" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

UĞUR YILDIZ - ANTALYA

Hakkari'nin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısında şehit düşen piyade sözleşmeli er Uğur Yıldız, Antalya'nın Manavgat ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Yıldız'ın cenazesi, Antalya'dan alınarak Manavgat ilçesindeki Külliye Camisi'ne getirildi.

Bu sırada, şehidin annesi Gülbahar Çelikel, babası Sadık ve amcası Mustafa Yıldız ile yakınları gözyaşlarını tutamadı. Fenalık geçiren şehidin bir yakını da ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Cenaze törenine, şehidin yakınları ile AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, MHP Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, Antalya Valisi Muammer Türker, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftüsü Osman Artan'ın kıldırdığı namazın ardından Yıldız'ın naaşı, cenaze aracına konularak Kavaklı Mezarlığı'na doğru yola çıkarıldı.

Cenazeyi, çevre yolu ve Demokrasi Bulvarı'ndan geçerek Milli Egemenlik Caddesi'nden mezarlığa götüren araca, bu sırada çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Şehidin naaşının araçtan indirilerek mezarlığa taşınması sırasında tekbir getiren vatandaşlar, terör örgütünü lanetleyen sloganlar attı.

Şehit Yıldız'ın cenazesi, burada okunan dualar eşliğinde toprağa verildi.

Daha sonra Yıldız'ın arkadaşları, şehidin annesi Gülbahar Çelikel'in yanına giderek elini öptü. Bu sırada fenalaşan Çelikel, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

BAŞKOMİSER MEHMET PARLAK - KAHRAMANMARAŞ

Iğdır Dilucu Sınır Kapısı'ndaki memurların görev yerlerine gidişine refakat eden polis ekibine yönelik bombalı saldırıda şehit düşen Başkomiser Mehmet Parlak, Göksun ilçesinde defnedildi.

Şehit Parlak'ın (32) Türk bayrağına sarılı naaşı, Göksun Devlet Hastanesi morgundan alındıktan sonra konvoy eşliğinde babaevinin bulunduğu Harbiye Mahallesi'ne getirildi. Baba Ömer, anne Hatice ve şehidin eşi Emel Yayla Parlak tabutun başında gözyaşı döktü.

Daha sonra Göksun Kaymakamlığı önünde tören düzenlendi.

beylikdüzü oto servis

Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, şehitlere yapılan hunharca ve kalleşçe saldırıyı kınadığını söyledi.

Terör örgütleriyle mücadelenin devam edeceğini vurgulayan Yılmaz, "Aziz milletimizin önünde devletimizi ve birliğimizi hedef alan, her türlü örgütlerle mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğimizi şahsım ve teşkilatım adına söz veriyorum. Aziz şehidim ruhun şad, mekanın cennet olsun" dedi.

Şehidin cenazesi törenin ardından polislerin omuzunda Ulu Camisi'ne getirildi.

Anne Parlak, "Anaların gözyaşı o hainleri yerle yeksan edecek" dedi. Öğretmen olan Emel Yayla Parlak ise "Iğdır onların başlarına gömülsün. Hiç uğruna eşimi aldılar, Allah hepsinin ciğerini yaksın. Kalleşlerin eşimi benden böyle almalarını tahammül edemiyorum. Orada 1 ton bombayla cinayet işlendi" diye konuştu.

Törene katılan protokol üyeleri, metanetini koruyan ve çocuklarını teskin eden şehidin babası Ömer Parlak'a taziye dileklerini iletti.

Şehit Parlak, Ulu Camisi'ndeki cenaze namazının ardından Kayabaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Törene, şehidin yakınları, Vali Mustafa Hakan Güvençer, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Nursel Reyhanlıoğlu, Veysi Kaynak, Uğur Dilipak, Mehmet İlker Çitil, MHP Kahramanmaraş Milletvekilleri Sefer Aycan, Fahrettin Oğuz Tor, Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil ve vatandaşlar katıldı.

HALUK VARLI-VAN

beylikdüzü oto servis

Iğdır'daki bombalı saldırıda şehit düşen polis memuru Haluk Varlı, Gürpınar ilçesinde defnedildi.

Iğdır Dilucu Sınır Kapısı'ndaki memurların görev yerlerine gidişine refakat eden polis ekibine yönelik terör örgütü PKK'nın düzenlediği bombalı saldırıda şehit olan Varlı'nın cenazesi Van'dan konvoy eşliğinde babaevinin bulunduğu Yukarı Kaymaz Mahallesi'ne getirildi.

Mahalle meydanındaki cenaze töreninin ardından omuzlara alınan şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, tekbirler eşliğinde mezarlığa taşındı.

Burada kılınan cenaze namazı sonrası eşinin tabutuna sarılan Gül Varlı, "Gitme, beni bırakma" diyerek gözyaşı döktü.

Törene katılan şehidin meslektaşları ve yakınları da duygulu anlar yaşadı.

Kürtçe ağıtların yakıldığı törende baba Yusuf Varlı da "Ağlamayın, benim oğlum şehittir" dedi.

Varlı'nın cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yalçın Palıt, İbrahim Derindere, Kadri Özkara- KONYA

Iğdır'da, Dilucu Sınır Kapısı'nda görevli polis memurlarını götüren servis minibüsü ile koruma görevi yapan otomobilin geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin yola önceden döşedikleri bombayı patlatması sonucu şehit olan polis memurları Yalçın Palıt ve İbrahim Derindere ile kızıyla Adana'ya dönerken Tunceli'de yol kesen teröristlerce şehit edilen özel harekat polisi Kadri Özkara Buruk Mezarlığı'nda düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Gözyaşlarının sel olduğu törende teröre lanet okundu.

YUSUF YELKENCİ-ZONGULDAK

beylikdüzü oto servis

Iğdır'da terör saldırısı sonucu şehit edilen polis memuru Yusuf Yelkenci için Zonguldak halkı bir oldu.

Iğdır'dan Dilucu Sınır Kapısı'na görevli polis memurlarını götüren servis minibüsüne düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Zonguldaklı polis memuru Yusuf Yelkenci'nin cenazesi, Kozlu ilçesindeki baba ocağından alınarak Merkez Aziziye Camii'ne getirildi.

Uzun araç kuyrukları ve yoğun kalabalığın yaşandığı ilçede çok sayıda vatandaş Yusuf Yelkenci'yi son yolculuğuna uğurlamak için cami önüne akın etti. Şehidin annesi Hatice Yelkenci, babası Nevzat Yelkenci, ablası ve dedesi cami önüne gelerek çocuklarını son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

UĞUR YILDIZ-ANTALYA

Hakkari Dağlıca'da şehit düşen sözleşmeli Piyade Er Uğur Yıldız, Manavgat Kavaklı Mezarlığında toprağa verildi.

Külliye Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından cenaze aracına konulan Şehit Piyade Er Uğur Yıldız'ın naaşı binlerce kişi ve araç konvoyu eşliğinde getirildiği mezarlıkta, yine binlerce kişi tarafından tekbir ve alkışlar eşliğinde karşılandı. Şehit Yıldız'ın cenazesi askerlerin omuzlarında kalabalık içerisinden güçlükle, kanserden ölen kardeşinin mezarının yanında kazılan mezara getirildi. Yıldız'ın cenazesi, dualar ve 'şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları eşliğinde toprağa verildi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV