banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
13 Mayıs 2024 Pazartesi

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Şemdinli'de 42 PKK'lı öldürüldü

Şemdinli'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda 42 terörist ölü olarak ele geçirildi.

10 Kasım 2012 Cumartesi 05:14
Şemdinli'de 42 PKK'lı öldürüldü
banner304
Şemdinli'de 42 PKK'lı öldürüldü

Şemdinli'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda 42 terörist ölü olarak ele geçirildi.


Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada, bölgede devam eden operasyonların 3. gününde 42 PKK'lının öldürüldüğü belirtildi.
Hakkari Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların, ilçeye bağlı Derecik beldesi ile Aktütün köyü arsında kalan bölgede terör örgütü mensuplarının olduğu yönünde ihbarda bulunduğu belirtilerek, 7 Kasım günü güvenlik güçleri tarafından söz konusu bölgede operasyon başlatıldığı ifade edildi.
 
Operasyonların halen devam ettiği bölgede, bir grup teröristi tespit eden güvenlik güçlerinin, kaçmaya çalışan teröristlerle sıcak temas sağladığının vurgulandığı açıklamada, çıkan çatışmada bir kadın teröristin etkisiz hale getirildiği, bir erkek teröristin de sağ olarak yakalandığı kaydedildi.
 
Açıklamada, bölgede yapılan aramalar esnasında 6 el bombası, 3 roketatar mühimmatı, 4 havan mermisi, 3 telsiz, çok miktarda pil ile patlayıcı yapımında kullanılan malzeme, yaşam malzemesi ve ilaç bulunduğuna işaret edilerek, şöyle denildi:
 
''Hava kuvvetleri ile desteklenen ve üç gündür devam eden operasyon süresince 42 terörist etkisiz hale getirilmiş, 1 askerimiz şehit olmuştur. Şehidimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Güvenlik güçlerimizin geçici köy korucularımızla destekli başlattığı geniş çaplı operasyon devam etmektedir.''
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV