banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Sendikalarda Ankara'da yürüyüşe geçti

Ankara Kızılay'da Mithatpaşa Caddesi'nde toplanan binlerce sendikalının önü TOMA araçları tarafından kesildi.

17 Haziran 2013 Pazartesi 14:07
Sendikalarda Ankara'da yürüyüşe geçti
banner229
Sendikalarda Ankara'da yürüyüşe geçti
Ankara Kızılay'da Mithatpaşa Caddesi'nde toplanan binlerce sendikalının önü TOMA araçları tarafından kesildi. Sendikalar Kızılay Meydanı'na gitmek istiyor. Polis şu sıralarda "Dağılın" anonsu yapıyor. Ankara'daki eylemin yanı sıra Manisa ve Adana'da da eylemler yapıldı.

Taksim Gezi Parkı'na dün akşam yapılan polis müdahalesi sonrası DİSK, KESK, TMMOB, TTB ve TDHB ortak eylem kararı almıştı. Bugün yapılan iş bırakma eylemine 27 bin üyeli Türk Diş Hekimleri Birliği ise ilk kez katılıyor.
İstanbul'daki eylem için ise sendika ve birlikte saat 16.00'da bir araya gelip Taksim'e yürüyecek. İstanbul'daki yürüyüşe ilişkin İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada ise "Sendikaların çağrısı Taksim Meydanı ve çevresinde sağlanmış olan huzurlu ortamın sürdürülmesini engellemeye matuf bu tür çağrılar yasal değildir. Taksim Meydanı'nda yasal olmayan toplanmalara bundan sonra da müsaade edilmeyecektir." denildi.

İşte Ankara'daki yürüyüşte dakika dakika gelişmeler:


DİSK Başkanı Kâni Beko, KESK Başkanı Lami Özgen, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Soğancı ve Türk Tabipler Birliği Başkanı Özdemir Aktan'ın da alanda olduğu duyruldu.


Miting aracında yapılan anonsta kitlenin bulundukları yerde oturmaları istendi. Kitle ile TOMA araçları arasında 50 metrelik bir mesafe bulunuyor.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV