banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Şirince yolunda 50 kilo eroin yakalandı

Gaziantep polisi İzmir yolunda 50 kilo uyuşturucu yüklü TIR yakaladı.

21 Aralık 2012 Cuma 00:08
Şirince yolunda 50 kilo eroin yakalandı
banner266
Şirince yolunda 50 kilo eroin yakalandı
Gaziantep polisi İzmir yolunda 50 kilo uyuşturucu yüklü TIR yakaladı.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Gaziantep Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde uyuşturucu tacirlerine yönelik bir operasyon başlattı. Günler süren operasyon sırasında polis uyuşturucu tacirlerini adım adım takip etti. Uyuşturucu maddenin Van’da bir TIR'a yüklendiği bilgisine ulaşan polis operasyon için düğmeye bastı.

UYUŞTURUCU YÜKLÜ TIR İZMİR YOLUNDA YAKALANDI
Tırın Gaziantep üzerinden İzmir istikametine gideceğini öğrenen polis, otobanda kontrol noktası oluşturdu. TIR'ı Gaziantep Adana Otoban yolunda durduran polis, yaptığı ilk incelemelerde herhangi bir suç unsuruna rastlamadı. Bunun üzerine narkotik köpeği Zora devreye sokuldu. Narkotik köpeğinin kısa sürede tepki verdiği noktaya yoğunlaşan polis burada gizlenen paketler halindeki eroini tek tek çıkardı. Bu sırada günlerdir uyuşturucu tacirlerini yakalamak için görev başında olan polisin sevinci yüzlerine yansıdı. Zulayı açan polis tır sürücüsünü gözaltına aldı.

ŞİRİNCE'YE GÖTÜRÜLÜYORDU
Yapılan araştırmalar sonucunda eroinin Maya takvimine göre 21 Aralık'ta kopacağına inanılan kıyametten etkilenmeyecek olan İzmir’in Şirince Köyü'ne götürüleceği ve burada piyasaya sürüleceği idda edildi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV