banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Suriye eyleminde slogan savaşı

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ve yönetimini protesto eden bir grup Suriye vatandaşına Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyesi bir grup tepki gösterdi.

13 Ekim 2012 Cumartesi 22:49
Suriye eyleminde slogan savaşı
banner266
Suriye eyleminde slogan savaşı
Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ve yönetimini protesto eden bir grup Suriye vatandaşına Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyesi bir grup tepki gösterdi.

İki grubun sloganlı atışmasını çevrede bulunan vatandaşlar da ilgi gösterdi.

Türkiye'de yaşayan bir grup Suriyeli, Kızılay YKM Binası önünde Esad karşıtı protesto gösterisi düzenledi. Protesto gösterisinin sürdüğü sıralarda ellerinde Türk bayrağı taşıyan TGB üyesi, bir grup tarafından sloganlarla karşılandı.
TGB üyesi yaklaşık 30 kişilik grup, "ABD'nin uşağı muhalifler", "Özgür Suriye Ordusu Ankara'dan defol", "Suriye kardeştir, muhalifler kalleştir" sloganları attı. Suriyeli grup ise TGB'li gruba, "Suriye-Türkiye kardeştir, Beşar katildir", "Katil Beşar Suriye'den defol" sloganlarıyla karşılık verdi.

Aralarında çocuk ve kadınların ağırlıkta olduğu Suriyeli eylemcilerle, TGB'li grup arasında bir süre slogan savaşı sürdü. Çevik kuvvet ekiplerinin, iki grubun arasında güvenlik önlemi aldığı eylemde iki grup da ayrı ayrı basın açıklaması yaptı.
Beşar Esad karşıtı grup adına yapılan basın açıklamasında, "Bebek katili Esad'ın Türkiye'ye karşı yapmış olduğu saldırıları ve 18 aydır Suriye halkına yönelik gerçekleştirdiği katliamları kınıyoruz. Katil Esad rejimi bir buçuk yıldır Suriye halkına kan kusturuyor. Onbinlerce masum Suriyeli sivili çoluk çocuk, bebek kadın gözetmeksizin hunharca öldürdü ve öldürmeye devam ediyor. Cinayetleri artık sınırları da aştı ve Türkiye'de de can almaya devam ediyor" denildi.

Daha sonra TGB'li grup adına yapılan basın açıklamasında ise, "Hatay, Şanlıurfa'dan ambulanslarla muhaliflere silah taşınıyor. Suriye'de patlatsınlar diye bombalar veriliyor. Suriye halkı Amerika'nın da, İsrail'in de hiç beklemediği bir direniş gerçekleştiriyor. Bu işgal operasyonu başladığı günden bu yana Suriye halkı, Suriye'nin meşru yönetimi etrafında kenetlenmiş durumda ve vatanını savunuyor. O yüzden '15 günde gider' denilen Esad halen rejimde. Kendilerine muhalif diyen ve basın açıklaması yapan Amerikan beslemesi terörist taraftarları, sözüm ona muhaliflik yapıyor fakat muhalif oldukları Suriye'de yönetim değil, Suriye'nin Amerikan operasyonlarına direnmesi" ifadelerine yer verildi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV