banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

04 Ağustos 2025 Pazartesi

Kız kıza deniz keyfi

Suriye'den Gezi parkı yorumu: İstifa etmeli

Türk halkı böyle bir şiddeti hak etmiyor. Erdoğan şiddet içermeyen bir politika izleyemiyorsa istifa etmeli’

02 Haziran 2013 Pazar 15:52
Suriye'den Gezi parkı yorumu: İstifa etmeli
banner321
Suriye'den Gezi parkı yorumu: İstifa etmeli
Türk halkı böyle bir şiddeti hak etmiyor. Erdoğan şiddet içermeyen bir politika izleyemiyorsa istifa etmeli’


Taksim Gezi Parkı’nın yıkımına karşı başlatılan eylemlerde, göstericilere karşı polisin şiddete başvurup, göz yaşartıcı bomba, biber gazı ve basınçlı su kullanmasına gelen uluslararası tepkilere Suriye de katıldı.

Suriye, Türk Hükümeti’ni, Gezi Parkı için barışçıl eylem yapan protestoculara karşı şiddet uygulamakla suçladı.
The New York Times gazetesinin internet sitesinde, ‘Suriye, protesto şiddetine karşı Erdoğan’ı azarladı’ başlığıyla yayınlanan yazıda, ‘Suriye masayı sevinçle ters çevirdi ve Erdoğan’a barışçıl protestoculara karşı şiddetten vazgeçmesi çağrısında bulundu’ görüşüne yer verildi.

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ın eski müttefiki olduğuna da değinilen yazıda, Türkiye’de yaşanan ve polisin göstericiler üzerine göz yaşartıcı bomba, basınçlı su ve şiddet kullanmasını gösteren görüntülerin saatler boyunca Suriye’nin resmi televizyon kanallarında gösterildiği belirtildi. The New York Times’ın sitesindeki yazıda, Suriye Enformasyon Bakanı Orman Zoabi’nin, ‘Türk halkı böyle bir şiddeti hak etmiyor. Erdoğan şiddet içermeyen bir politika izleyemiyorsa istifa etmeli’ sözlerine de yer verildi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV