banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

09 Mayıs 2024 Perşembe

Benzin ve motorine indirim geliyor

Taksim'de polis eyleme müdahale etti

Taksim Meydanı'nda, Ankara'daki bombalı saldırıda hayatını kaybedenleri anmak için karanfil bırakarak oturma eylemi yapan gruba polis kalkanlarla iterek müdahale etti.

14 Mart 2016 Pazartesi 22:44
Taksim'de polis eyleme müdahale etti
banner321
Taksim'de polis eyleme müdahale etti
Taksim Meydanı'nda, Ankara'daki bombalı saldırıda hayatını kaybedenleri anmak için karanfil bırakarak oturma eylemi yapan gruba polis kalkanlarla iterek müdahale etti.

Yaşanan arbedenin ardından grup dağıtıldı.

Taksim Meydanı'nda saat 18.00 sıralarında toplanan Halkevleri üyesi yaklaşık 50 kişilik grup, Ankara'daki bombalı saldırıda hayatını kaybedenleri anmak için yere karanfil bırakarak oturma eylemi yaptı.

Bu sırada, grubu çevreleyen Çevik Kuvvet ekibi ve sivil polislerden oluşan güvenlik güçleri eylemcilere müdahale etti. Yerlerinden kaldırılan eylemciler, kalkanlarla itilerek meydandan uzaklaştırıldı. Bu sırada eylemciler ile polis arasında arbede yaşandı.

Müdahalenin ardından, grup
Sıraselviler Caddesi üzerinden yürüyerek ayrıldı.

TÜNEL'DEKİ EYLEME TOMA'LARLA MÜDAHALE...



TAKSİM Tünel Meydanı'nda, Ankara'daki bombalı saldırıda hayatını kaybedenleri anmak için basın açıklaması yapmak isteyen STK üyelerinden oluşan grubu, polis tazyikli su ve biber gazıyla müdahale ederek dağıttı. Ara sokaklara kaçışan bazı kişiler gözaltına alındı.

Tünel Meydanı'nda saat 19.00 sıralarında toplanan DİSK, KESK, TMMOB ve Türk Tabipleri Birliği (TTB) üyesi yaklaşık 150 kişilik grup, Ankara'daki bombalı saldırıda hayatını kaybeden kişileri anmak için basın açıklaması yapmak istedi.

Ancak polis, mikrofonla anons yaparak, ellerinde pankart ve dövizlerle slogan atan grubu yasadışı slogan atmamaları yönünde uyardı. Sloganların devam etmesi üzerine, 2 TOMA'dan tazyikli su sıkılarak ve biber gazıyla grup dağıtıldı.

Ara sokaklara kaçışan gruptan bazı kişiler gözaltına alınarak Emniyet'e götürüldü.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV