Taksim'de polis müdahalesi
Sosyal medya üzerinden yapılan "Yeni internet yasası" protestosu üzerine Taksim'de polis geniş güvenlik önlemi aldı. Polis TOMA ile müdahale ediyor.
Çok sayıda polis çağrının yapıldığı Taksim Meydanı'nı çevirdi, Gezi Parkı da vatandaşlara kapatıldı.
TAKSİM'DE POLİS MÜDAHALESİ
Sosyal medya üzerinden yapılan "Yeni internet yasası" protestosu üzerine Taksim'de polis geniş güvenlik önlemi aldı. Taksim'de internet yasasını protesto eden gruba polis TOMA ile müdahale ediyor.
Çok sayıda polis çağrının yapıldığı Taksim Meydanı'nı çevirdi, Gezi Parkı da vatandaşlara kapatıldı. Polis, Taksim Meydanı'na yürümek isteyen gruba müdahalede bulundu. Polisi tazyikli su ve biber gazlı müdahalede bulunurken, grupta havai fişek atarak karşılık verdi.
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.
YorumlarToplam 1 yorum mevcut
A Bal 11 yıl önce yorumlandı
Neredeyse İran gibi olduk