banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Taksim'de son durum

Taksim Meydanı'nda sabah saatlerinin sakinliği yerini bir kez daha hareketli anlara bırakıyor.

02 Haziran 2013 Pazar 16:12
Taksim'de son durum
banner321
Taksim'de son durum
Yağmur yağınca
Taksim Meydanı'nda sabah saatlerinin sakinliği yerini bir kez daha hareketli anlara bırakıyor. Sabah çok az sayıda göstericinin temizlik yaptığı meydanda saat 14:00'den sonra gruplar bir kez daha toplanmaya başladı. Özellikle Beşiktaş yönünden gelenlerle kalabalıklaşan Taksim Meydanı'nda eski Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk de saldırıya uğradı.
Meydana yaya olarak gelen Hikmet Sami Türk, sopa ve taşlarla saldıranların elinden taksiye binip uzaklaşarak kurtuldu.
Taksim Meydanı'nda saat 14:30 itibariyle yaklaşık 30 bin kişilik bir topluluk oluştu...

'SONUNA KADAR DİRENECEĞİZ'

Sabah saatlerinde çeşitli gruplardan yaklaşık 100-150 kişinin bulunduğu Taksim’deki kalabalığa katılımlar giderek artıyor. Türk bayrakları, çeşitli parti ve sivil toplum kuruluşlarının bayrak, flamalarını taşıyan gruplar adına Taksim Meydanı’nda kurulan kürsüden konuşmalar yapılıyor, müzik dinletileri veriliyor. Kalabalıktan sık sık "Sonuna kadar direneceğiz" sloganları atılıyor.



Kalabalıktan bazıları gruplar halinde sohbet edip şarkılar söylerken, kimilerinin de çimlere ve banklara uzandıkları görüldü. Taksim Meydanı'na çıkan cadde ve ara sokaklarda, göstericiler tarafından oluşturulan barikatların bulunduğu gözlendi. İstiklal Caddesi ve çevresindeki bazı dükkanlar ve reklam panoları hasar görürken, Cumhuriyet Anıtı'na da yasa dışı örgütlerin flamalarının asıldığı dikkati çekti. Taksim Meydanı çevresinde, yakılan ve tahrip edilen belediye otobüsü ve canlı yayın aracının da aralarında yer aldığı bazı araçların enkazı bulunuyor.


Beşiktaş'ta hayat normale döndü

Öte yandan, günlerdir izinsiz gösterilere sahne olan Beşiktaş'taki Barbaros Bulvarı, İnönü Stadı'nın çevresi ve Dolmabahçe'de grupların sabah saatlerine doğru ayrılmasının ardından hayat normale döndü. Yer yer kaldırım taşlarının ve trafik levhalarının söküldüğü, çöp konteynerlerinin devrildiği Beşiktaş bölgesinde, belediye görevlileri temizlik çalışması yapıyor.


Ankaralılar eylemlerine bugün de devam edecek

Taksim Gezi Parkı’ndaki olaylara destek vermek amacıyla 2 gündür Ankara’nın çeşitli bölgelerinde eylem yapan eylemciler, saat 14.00’da Kızılay Meydanı’nda buluşarak Gezi Parkı’na desteklerini sürdürecek.

Ankara Kızılay’da sabahın ilk saatlerine kadar süren gösteriler Kızılay Meydanı çevresini savaş alanına çevirdi. Taksim Gezi Parkı’ndaki olaylara destek vermek amacıyla 2 gündür Ankara’nın çeşitli bölgelerinde eylem yapan eylemciler, sosyal medyada örgütlenerek direnişlerini sürdürmek için bugün saat 14.00’da Kızılay’da buluşma kararı aldı.

Ankara’da dün akşam sabaha kadar süren olaylarda Kızılay Meydanı ve çevresinde bir çok dükkanın camı kırılırken, çevredeki dükkanların kameraları da yerinden sökülmüştü. Kızılay’ın çeşitli yerlerindeki otobüs duraklarının ve polis barakalarının camları kırılıp demirleri sökülürken, çevredeki bütün billboardlara da Hükümet ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde sloganlar yazıldı. Polisin sık sık biber gazı bombası ile müdahale ettiği eylemciler, polise barikatlar kurarak ve taşla yanıt vermişti.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV