banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Tanju Çolak adliyeye gönderildi! Tutuklama talebi...

Ankara'da bir organize suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında eski milli futbolcu Tanju Çolak'ın da olduğu 30 şüpheliden 10'u adliyeye sevk edildi.

13 Haziran 2017 Salı 15:27
Tanju Çolak adliyeye gönderildi! Tutuklama talebi...
banner266
Tanju Çolak adliyeye gönderildi! Tutuklama talebi...

Ankara'da bir  organize suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında  eski milli futbolcu Tanju Çolak'ın da olduğu 30 şüpheliden 10'u adliyeye sevk  edildi. Savcı, eski milli futbolcu Tanju Çolak'ın da aralarında bulunduğu 6 kişi hakkında tutuklama talep etti.

Tabela

Başkentte bir organize suç örgütüne düzenlenen operasyon  kapsamında gözaltına alınan, aralarında eski milli futbolcu Tanju Çolak'ın da  olduğu 30 şüpheliden 10'u adliyeye sevk edildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi  ekiplerince, dolandırıcılık faaliyetlerinde bulunan bir organize suç örgütüne  yönelik yürütülen operasyon kapsamında, İstanbul'da gözaltına alınarak Ankara'ya  getirilen, eski futbolcu Tanju Çolak'ın da aralarında bulunduğu şüpheliler,  emniyetteki işlemlerinin ardından Ankara Adliyesi'ne getirildi.

Emniyetteki işlemleri devam eden diğer şüphelilerin de gün içerisinde  adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Yaklaşık 3 aylık teknik ve fiziki takibin ardından Cumhuriyet  Savcılığının talimatıyla, 10 Haziran'da Ankara merkezli operasyon başlatılmış,  birçok ilde eş zamanlı yapılan operasyonlarda, aralarında Çolak'ın da bulunduğu  30 kişi gözaltına alınmıştı. Çolak’ın, bazı alacaklarını tahsil etmeleri için  çete üyeleriyle anlaştığı ileri sürülüyor.

TANJU ÇOLAK, TUTUKLAMA İSTEMİYLE MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Ankara'da çek senek mafyasına yönelik yürütülen soruşturmada gözaltına alınan eski milli futbolcu Tanju Çolak'ın da aralarında bulunduğu 6 kişi, tutuklanmaları istemiyle 3 kişi ise adli kontrol istemiyle mahkemeye sevk edildi.

ŞEBEKENİN 'ŞÖHRET YÜZÜ'

Eski futbolcu Tanju Çolak'ın gözaltına alındığı Ankara merkezli operasyon devam ediyor. Tanju Çolak'ın dolandırıcılık şebekesinin 'şöhret yüzü' olduğu belirlendi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 10 Haziran'da gerçekleştirilen operasyonun detaylarına ulaştı. Ankara Organize ekipleri, 'çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, örgüte üye olmak, adam yaralamak, gasp ve tehdit' iddiasıyla İsmail Altınok grubunu takibe aldı. İsmail Altınok grubunun kumar oynattığı, nitelikli dolandırıcılık yaptığı ve hedeflerindeki şahıslara karşı tehdit, işkence ve zor kullandıkları tespit edildi. Suç şebekesinin başı olan Altınok ile Tanju Çolak'ın irtibatı ortaya çıktı.

İfadeler doğrultusundaki tespitlere göre; ünlü olma avantajını kullanan Çolak, şirketlerden çek veya senet karşılığı yüklü miktarda mal aldı. Çolak'ın verdiği çekler karşılıksız çıkarken senetler için ise ödeme yapmadı. Çolak'ın mal aldığı kişiler paralarını almak için hukuki işlem yapacaklarını söylediklerinde ise devreye İsmail Altınok grubu girdi. Tehdit ve şantajla işadamlarının gözünü korkutmaya çalıştılar, alacakları konusunda ısrarcı olan işadamlarına ise işkence yaptılar. İsmail Altınok ve Tanju Çolak çek-senet karşılığı aldıkları malları da nakit paraya çevirdi. Öte yandan Çolak'ın da alacaklılara işkence yapılırken orada bulunduğu ve adamları dövdüğü iddia edildi.


tabela reklam

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV