banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

THY'den Cemaat'in gazetelerine veto

Türk Hava Yolları'nın mevcut uygulaması olan gazete dağıtımına sınırlama getirildi.

23 Aralık 2013 Pazartesi 15:05
THY'den Cemaat'in gazetelerine veto
banner265
THY'den Cemaat'in gazetelerine veto
Türk Hava Yolları'nın mevcut uygulaması olan gazete dağıtımına sınırlama getirildi.
THY Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'nden öğrenilen bilgiye göre, mevcut uygulamada pasaport kontrolünden sonra yolcular uçuş kartlarını göstererek istedikleri gazeteyi alabiliyor; Business Clas yolcularına ise istedikleri gazete uçak içinde dağıtılıyordu.
BUGÜN VE ZAMAN GAZETELERİ DAĞITILMAYACAK

Yapılan değişiklikle, yolcular yine pasaport kontrolünden sonra uçuş kartlarını göstererek gazetelerini alabilecekler ancak uçak içinde Busines Class'da sadece Bugün, Today's Zaman ve Zaman gazetelerinin dağıtımı yapılmayacak. Alınan bilgiye göre THY'nin CİP ve Lounch salonlarında da adı geçen gazetelerden önemli miktarda azaltma yapıldığı da bildirildi.
ORTA DOĞU DA LİSTEDE

Öte yandan Cihan Haber Ajansı'nın haberine göre MHP'ye yakınlığı ile bilinen Orta Doğu Gazetesi'nin de dağıtımının yapılmayacağı iddia edildi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV