banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

TSK'da şoke eden istifa

Yargıtay 9. Dairesi'nin geçtiğimiz 9 Ekim'de Balyoz davasıyla ilgili verdiği karara tepki olarak istifalarını sunan Deniz Kuvvetleri Komutanı Komutanlığı Kurmay Başkanı Koramiral Atilla Kezek ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Teknik Başkanı Tuğa. Sami Örgüç'ün ardından TSK'dan 1 general daha istifa etti.

02 Aralık 2013 Pazartesi 11:57
TSK'da şoke eden istifa
banner266
TSK'da şoke eden istifa
Yargıtay 9. Dairesi'nin geçtiğimiz 9 Ekim'de Balyoz davasıyla ilgili verdiği karara tepki olarak istifalarını sunan Deniz Kuvvetleri Komutanı Komutanlığı Kurmay Başkanı Koramiral Atilla Kezek ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Teknik Başkanı Tuğa. Sami Örgüç'ün ardından TSK'dan 1 general daha istifa etti. İstifacı generalin Jandarma Genel Komutanlığı'ndan olduğu öğrenildi. Son istifayla birlikte TSK'daki general/amiral sayısı 344'e düştü.

Genelkurmay Başkanlığı aralık ayı personel verilerine göre, TSK'da, Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda 312, Jandarma Genel Komutanlığı'nda 31 ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda 1 olmak üzere toplam 344 general/amiral bulunuyor.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • Sihmuslum satici 10 yıl önce yorumlandı

      Yorum yapacak ne kaldi bilmem Allah Bizim sonumuzu hayirli Estin zaman her $eye kadirdir yanli$ hesap seçimde döner elbet.!!!!!!

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV