banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Türkiye alarmda! 30 kişi öldü onlarca kişi yoğun bakımda

Son günlerde Türkiye sahte içki olayı ile alarma geçti.. 30 kişinin hayatını kaybettiği bilgisi gelirken polis ekipleri imalathaneleri tek tek ortaya çıkarıyor.. Son gelişmeler haberimizde..

12 Ekim 2020 Pazartesi 18:29
Türkiye alarmda! 30 kişi öldü onlarca kişi yoğun bakımda
banner265
Türkiye alarmda! 30 kişi öldü onlarca kişi yoğun bakımda

Son günlerde Türkiye sahte içki olayı ile alarma geçti.. 30 kişinin hayatını kaybettiği bilgisi gelirken polis ekipleri imalathaneleri tek tek ortaya çıkarıyor.. Son gelişmeler haberimizde..

Seo Yazılım

Türkiye'de son bir haftada İzmir, Kırıkkale ve Mersin'de sahte içkiden 27 kişi hayatını kaybetmişti. İzmir'den gelen habere göre İzmir'de 2 kişi daha sahte içki nedeniyle hayatını kaybetti ve böylece ölenlerin sayısı 29'a yükselmişti.

Son ölüm haberi İstanbul'dan

İstanbul'dan ise sahte içki nedeniyle ilk ölüm haberi geldi. 36 yaşındaki avukat sahte içki nedeniyle hayatını kaybetti. Böylece bir haftada sahte içkiden ölenlerin sayısı 30'a yükseldi. Onlarca kişi halen hastanelerde ölüm kalım mücadelesi veriyor. Ölümlerin ardından polis her yerde kaçak içki imalathanesi ve deposu bulmaya başladı. 

Avukat da sahte içki kurbanı

Sahte içki nedeniyle İstanbul'dan ilk can kaybı haberi az önce geldi. 10 Ekim'de Kartal Petroliş Mahallesi'ndeki bir iş yerinden satın aldığı metil alkol ile sahte içki yapıp içtikten sonra zehirlenen avukat Hakkı Oğuzhan Şahinoğlu (36) Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Öte yandan aynı iş yerinden metil alkol alıp sahte içki yapıp içen Kemal K, Abdil K, ve Rahmi K.'nın hastanede entübe halde tedavisi sürüyor.

İzmir'de ölenlerin sayısı 17'ye yükseldi

İzmir’in çeşitli ilçelerinde sahte içki içtikleri iddia edilen çok sayıda kişi, mide bulantısı ve görme kaybı şikayetleriyle rahatsızlanarak hastanelere kaldırılmıştı. Hastaneye kaldırılanlardan bugün sabah saatlerine kadar 15 kişi hayatını kaybetmişti. Son dakika bilgisine göre 2 kişinin daha ölmesiyle İzmir'de sahte içkiden ölenlerin sayısı 17'ye yükseldi. Kentteki çeşitli hastanelere götürülen 20'den fazla kişinin de yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Mersin'de 5 kişi sahte içkiden öldü

Kaçak içkiden toplu ölümlerin yaşandığı son şehir Mersin oldu. Mersin'de, sahte içkiden zehirlenme şüphesiyle hastanelere başvuran 13 kişiden 5'i hayatını kaybetti, 8 kişinin tedavisi sürüyor. Ekipler, hayatını kaybedenlere sahte içki sattığı iddia edilen Toroslar ilçesindeki büfeye operasyon düzenledi. Büfede, 9,5 litre sahte içki ele geçirildi, işletme sahipleri H.Ü. ve E.A. gözaltına alındı. Büfe de kapatıldı.

Şebeke çorap söküğü gibi çökertildi

Büfeye sahte içkiyi satan M.F'nin de adresine operasyon düzenleyen ekipler, burada 279 litre etil alkol, sahte içki yapımında kullanılan anason, aroma, etiket, kit ve huni ele geçirdi, zanlıyı gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.F, H.Ü. ve E.A. çıkardıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Kırıkkale'de 7 kişi hayatını kaybetti

Geçen hafta sahte içkiden ilk ölümler Kırıkkale'de yaşandı. Şehirde  faaliyet gösteren bir mini marketten aldıkları içkiden içen 7 kişi, görme kaybı ve mide bulantısı şikayetleriyle hastaneye kaldırıldı. 7 kişi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti. Bu kişilerin, dezenfektan olarak kullanılan etil alkol bazlı yüzey temizleyici sıvılara içki aromaları karıştırarak yapılan içkilerden içtikleri belirlendi.



Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV