banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Ünlü MİT'çiden şok ifade: Öcalan çıkacak

MİT eski mensubu Mahir Kaynak Meclis Darbeleri Araştırma Komisyonu'na Öcalan hakkında şok açıklamalar yaptı

19 Kasım 2012 Pazartesi 15:24
Ünlü MİT'çiden şok ifade: Öcalan çıkacak
banner299
Ünlü MİT'çiden şok ifade: Öcalan çıkacak

MİT eski mensubu Mahir Kaynak Meclis Darbeleri Araştırma Komisyonu'na Öcalan hakkında şok açıklamalar yaptı. 

Meclis Darbeleri Araştırma Komisyonu MİT eski mensubu Mahir Kaynak'ı dinledi. Kaynak, komisyona verdiği ifadede çarpıcı açıklamalar yaptı. "Öcalan Türkiye devletine karşı değil. Öyle ya da böyle göreceksiniz Öcalan'ı çıkaracaklar" diyen Kaynak Bingöl'de öldürülen 33 erin de PKK eylemi olmadığını söyledi. Türkiye'de istihbarat diye bir şey olmadığını da dile getiren kaynak, derin devletle ilgili de ilginç açıklamalarda bulundu.

İşte Mahir Kaynak'ın o açıklamaları:

33 ERİ PKK ÖLDÜRMEDİ
Birçok gizli servis PKK adını kullanıyor, amaçları Türklerle Kürtleri birbirine karşı hale getirmek. 33 erin öldürülmesi PKK eylemi değil. Bingöl Kürtlerin olmadığı bölge. Orada 300 adam eylem yapacak, bir tanesinin bile izi bulunmayacak! Mümkün mü!"

"ASKER DEVLETİ NASIL KORUYACAĞINI BİLMİYOR"
"Askerler devletin nasıl korunacağını bilmiyor. Onlara demişler ki 4 düşman var; gerici, komünist, Kürt, türkmenler hatta solcular. Bunu arıyor karşısında. Bizim istihbaratı da hiç tutmuyorum. Bir sürü oyun oynandı, hiçbirisi engellenemedi. Bizim istihbaratçılar gidiyor 'şu adam sağcı', 'şu adam dinci'... Bu Türkiye'nin zaafıdır."

"Demirel şikayet ederdi 'darbelerden haber vermezlerdi, Angola'dan anlatırlardı' derdi doğrudur. Ben Türkiye'de istihbarat olduğuna inanmıyorum."

"HER ÜLKEYE BİR DERİN DEVLET LAZIMDIR"
Türkiye'de "derin devlet" kavramını ilk kullanan kişi olan kaynak, derin devlet sorularını da yanıtladı: " Derin devlet, ülkeye bağlı olan insanlardır. Türkiye'de derin devlet yok çünkü herkes diğerleri tarafından tayin ediliyor, yönlendiriliyor. Türkiye'nin problemlerinin bir kısmı böyle bir yapının olmamasından kaynaklanıyor. Her ülkeye derin devlet lazımdır." 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV