banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Van'da Sediye Öğretmen 65 Saat Sonra Enkazdan Sağ Olarak Kurtarıldı

Van'ın Erciş İlçesindeki depremde kurtarma çalışması yapan ekipler, yaklaşık 65 saat sonra 25 yaşındaki Balıkesir Gönenli öğretmen Sediye Erdem'i enkazdan yaralı olarak kurtardı.

26 Ekim 2011 Çarşamba 09:57
Van'da Sediye Öğretmen 65 Saat Sonra Enkazdan Sağ Olarak Kurtarıldı
banner312
Van'da Sediye Öğretmen 65 Saat Sonra Enkazdan Sağ Olarak Kurtarıldı
Van'ın Erciş İlçesindeki depremde kurtarma çalışması yapan ekipler, yaklaşık 65 saat sonra 25 yaşındaki Balıkesir Gönenli öğretmen Sediye Erdem'i enkazdan yaralı olarak kurtardı. Eşiyle birlikte Küplü Köyü ilköğretim okulunda görev yapan Sediye öğretmen, sahra hastanesinde Ahmet öğretmeni sordu. İki yıllık evli öğretmen çiftten Ahmet Erdem'i kurtarma çalışmaları sürüyor.
Pazar günü saat 13.41’de meydana gelen Richter ölçeğine göre 7.2 büyüklüğündeki depreme, Sediye öğretmen 2 yıllık eşi Ahmet Erdem ile birlikte Vanyolu Caddesi’ndeki 5 katlı Emre Apartmanı’nın 3’üncü katında yakalandı.

Katları üst üste kağıt helva gibi çöken apartmanda kurtarma çalışmaları yapan Türk Silahlı Kuvvetleri Özel Kuvvetler Ekibi, bugün saat 05.45’de Sediye öğretmene ulaştı. Teknik cihazlarla yapılan müdahale sonucu çıkarılan 65 saat sonra enkazdan sağ çıkarılan Sediye öğretmen ambulansla stadyum yanında kurulan sahra hastanesine getirildi. Sediye öğretmen sedye üzerindeyken görevlilerden su istedi.

Babası Hidayet Acıhan, diğer kızı Sabriye ile hastaneye gelerek görevlilerden öğretmen kızının sağlığının iyi olduğu haberleri alınca büyük sevinç yaşadı. Hastanade görevli doktorlar tarafından müdahale edilen Sediye öğretmen ambulansla Van’a götürülürken, yanına gelen ablası Sabriye Acıhan’a eşi Ahmet’in öldüğünü sandığını söyledi. Eşi için üzüntü duyan Sediye öğretmeni ablası Sabriye Acıhan, "Eşin ölmedi, onu kurtarmak için ekipler çalışıyor" diye teselli etmeye çalıştı.

Sediye öğretmeni 65 saat sonra enkazdan çıkaran özel kuvvetler arama kurtarma ekibi, Emre Apartmanı’nda çalışmalarını sürdürüyor. Apartman enkazının yakınında bekleyen depremzedeler, Sediye öğretmen gibi yakınlarının da sağ çıkarmasını büyük bir ümitle bekliyor.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV