banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Yarın boşalttınız boşaltınız, yoksa polis girecek

Başbakan Erdoğan, Ankara Sincan mitinginde, aksi defalarca ispatlanmasına rağmen yine yalanları sıraladı

15 Haziran 2013 Cumartesi 19:24
Yarın boşalttınız boşaltınız, yoksa polis girecek
banner321
Yarın boşalttınız boşaltınız, yoksa polis girecek

Başbakan Erdoğan, Ankara Sincan mitinginde, aksi defalarca ispatlanmasına rağmen yine yalanları sıraladı... Gezi Parkı direnişçilerini ihanet şebekesi olarak nitelendirip, "Camide içki içip, türbanlı kadınları dövdüler" yalanını söyledi. Erdoğan sözlerini "Yarın Taksim'i boşalttınız boşalttınız, yoksa benim polisim girer boşaltır" diyerek bitirdi.

Gezi Parkı direnişçilerini hedef alan sert açıklamalar yaptı. Daha önce defalarca yalan olduğu ispat edilmesine rağmen, “Bunlar camiye ayakkabıyla girdiler, içki içtiler” diyen Erdoğan, yine yalanlanmasına rağmen “Bunlar başörtülü kadınları yerlerde sürüklediler” diyerek aslında Gezi Parkı direnişi günlerinde hiç değişmediğini ortaya koydu. Gezi Parkındaki on binlerce kişiyi, ihanet şebekesi olarak niteleyen Erdoğan, oyuncu Mehmet Ali Alaborayı da kendi tabanının hedefine koyarak “Söylediklerinin hesabını soracağız, mutlaka soracağım” diye tehdit etti.
Türkiye’de yaşanan direniş eylemlerinin yurt dışından yönetildiğini ve ellerinde deliller bulunduğu söyleyen Erdoğan, yaptığı konuşmayla aslında daha önce söylediği bir sözü de ispatlamış oldu. “Benim adım Tayyip Erdoğan, ben değişmem…” Gerçekten de Erdoğan onca yaşanana rağmen, son 3 günde onlarca sanatçı ve gençle yapılan toplantıya rağmen kafasının değişmediğini gözler önüne serdi. Asıl sürpriz ise konuşmasının sonundaydı.Erdoğan“Yarın İstanbul mitingimiz var. Taksim’i yarın boşalttınız boşalttınız, yoksa benim polisim girer, boşaltır” dedi.

ULUSLARARASI MEDYANIN YALANLARI!
Çevre duyarlılığıyla ortaya çıkan kardeşlerimi diğerlerinden ayırıyorum. Onların taleplerine saygı duyduğumu ifade ettim. Ama iş daha ilk günden itibaren çevre duyarlılığının ötesinde başka bir noktaya gitti. Orada illegal örgütler vardı. Gezi Parkı perdesinin gerisinde çok farklı hesaplar devreye sokuldu. Bu konuda ulusal medyanın bir kısmı yalan haberlerle, iftira ile, provokasyonla her türlü ilkesizliği sergiledi. Uluslararası medya aynı şekilde her türlü iki yüzlülüğü sergiledi. Kimi siyasetçiler, söylemleriyle, eylemcilere para vererek. Dilenci mi onlar yahu? Eylemcilere para vererek, sokakta polisimize küfrederek, bir mezhep çatışması için her türlü tahriki yaptılar.

“BU ÜLKEDE HUKUK VARSA O SANATÇIYA HESAP SORACAĞIZ”
Taksim olaylarının başında sözüm ona bir sanatçı çıktı, bir tweet attı. Bunun kim olduğunu biliyorsunuz değil mi? “Mesele sadece Gezi Parkı değil arkadaş sen hala anlamadın mı” Eğer bu ülkede hukuk varsa sana bunun hesabını soracağız. İşte bu bir itiraftır. Nerede ne var, çok açık ortaya çıkıyor. CHP’nin milletvekili de çıkıyor, mesele Gezi Parkı değil anlamadın mı? Neymiş mesele? AK Parti iktidarını devirmek…
YARIN BOŞALTMAZSANIZ, POLİS BOŞALTIR
Başbakan Erdoğan, konuşmasının sonunda ise Türkiyeyi gerecek bir tehditte bulundu. Erdoğan, “Yarın İstanbul mitingimiz var. Buradan Taksim’dekileri sesleniyorum. Yarın Taksim’i boşalttınız boşalttınız… Yoksa polisim girecek ve Taksim’i boşaltacak…”
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV