banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Zaman Gazetesi önünde bekleyen kalabalığa müdahale

Zaman Gazetesi önünde toplanan kalabalık grup, kayyumların bina içerisine girmesine izin vermeyince, polis müdahale etti.

05 Mart 2016 Cumartesi 09:16
Zaman Gazetesi önünde bekleyen kalabalığa müdahale
banner291
Zaman Gazetesi önünde bekleyen kalabalığa müdahale
Zaman Gazetesi önünde toplanan kalabalık grup, kayyumların bina içerisine girmesine izin vermeyince, polis müdahale etti.
Zaman Gazetesi'nin de içinde bulunduğu Feza Gazetecilik A.Ş.'ye kayyum atanmasının ardından gazetenin Yenibosna'daki binasının önünde toplanan kalabalığa polis tazyikli su, boyalı su ve biber gazıyla müdahale etti. Müdahale sonrası, kayyum heyeti polis ekipleri eşliğinde gazete binasına girdi.
Zaman Gazetesi'ne kayyum atanmasının ardından gazete önünde toplanmaya başlayan kalabalığın sayısı akşam saatlerinde iyice arttı. Polisin uyarısıyla trafiği engellemeden  
beklemeye başlayan kalabalığa, saat 23.15 sıralarında, megafonla, kaldırımı ve bina önünü boşaltmaları anons edildi. Ancak kalabalık uyarıya rağmen dağılmayınca, saat 23.25'te 2 TOMA eşliğinde, tazyikli ve boyalı su ile kalabalığa müdahale edildi. Bu sırada, gazetenin bahçesinde bekleyenler de biber gazı ve tazyikli suyla dağıtıldı.

Polis ekipleri ile kalabalık arasındaki kovalamaca ara sokaklarda da bir süre devam etti.

Bahçenin boşaltılmasının ardından, itfaiye ekipleri, binanın ana giriş kapısındaki zincirleri kesti. Daha sonra, kayyum olarak atanan Sezai Şengönül, Tahsin Kaplan ve Metin İlhan polis ekipleri eşliğinde Zaman Gazetesi binasına girdi.

Gazete binasına çok sayıda polisin de girdiği görülürken, bazı çalışanlar polise tepki gösterdi. Ancak gazete çalışanları kısa süre sonra binanın dışına çıkarıldı.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV