banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

23 Kasım günlük burç yorumları uyarıyor

Astrolog Özlem Recep 23 Kasım 2023 burç yorumlarını kaleme aldı. Hayatınızdaki insanlardan kazandığınız paraya kadar her konu hakkında öngörü sağlayan burç yorumları uzun süredir sizi yoran durumlar için yönlendirebilir. Dün Güneşin Yay burcunda olduğunu ve bir ayda bazı burçların hayatının değişeceğini yazmıştık. Bugünün gündemi gizli düşmanlar, yorucu konular ve kazançlar. Elbette ilişkilerle ilgili mesajın olduğu burçlar da var. İşte 23 Kasım günlük burç yorumları...

23 Kasım 2023 Perşembe 14:46
23 Kasım günlük burç yorumları uyarıyor
banner263
Oğlaklara kötü haber, Balıklara müjde! 23 Kasım günlük burç yorumları uyarıyor

Astrolog Özlem Recep 23 Kasım 2023 burç yorumlarını kaleme aldı. Hayatınızdaki insanlardan kazandığınız paraya kadar her konu hakkında öngörü sağlayan burç yorumları uzun süredir sizi yoran durumlar için yönlendirebilir. Dün Güneşin Yay burcunda olduğunu ve bir ayda bazı burçların hayatının değişeceğini yazmıştık. Bugünün gündemi gizli düşmanlar, yorucu konular ve kazançlar. Elbette ilişkilerle ilgili mesajın olduğu burçlar da var. İşte 23 Kasım günlük burç yorumları...
23 Kasım 2023 burç yorumları hem ilişkiler hem de kazançlar hakkında yol gösteriyor. Hayatındaki her adımdan korkanlar astrolojiye bakmayı ihmal etmiyor.
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, gün içerisinde ilişkilerin açısından aldatılmaya ve yara almaya açıksın. Hayatında kimin kalmasını kimin gitmesini isteyeceğinden emin olacağın bir gün senin için. Eğitim, yurt dışı, tanıtım, taşınma ve devleti ilgilendiren pek çok konuda desteği arkana alırken, iş hayatına odaklanman senin için iyi olabilir.

Boğa: Sevgili Boğa, arkandan dönen bazı dolapların farkına varabilirsin. Hayatına dair kendine yeni bir yol çizmek isteyeceğin bir süreç de seni bekliyor olabilir. İş hayatın açısından toplantılar ve görüşmeler gündeminde. Sağlığına özen göstermelisin.

İkizler: Sevgili İkizler, aşk hayatın açısından önemli bir döneme giriş yapacaksın. Geçmişe dair kişilerin senin aklını kurcalamalarına izin vermemelisin. Özel hayatınla ilgili sana yapılan bir haksızlık bulunuyorsa fark edeceksin.

Yengeç: Sevgili Yengeç, aile içinde yorulduğun zamanlardan birisi olabilir. Kimi nereye koyacağını bilemezken küslüklere gebe durumlar içini yorabilir. Evini ve işini değiştirmekle ilgili aldığın kararlar bulunuyorsa sağlam adımlar atmak önemli.

Aslan: Sevgili Aslan, yolculuklar kapıda. Uzak - kısa yolculuk planların gündemde olabilir. Uzun süredir seni yoran hukuksal bir konu bulunuyorsa çözüm yolları seninle birlikte. Önemli bir iş anlaşması ya da sözleşmenin bitiş dönemine girmiş olabilirsin.
Başak: Sevgili Başak, maddi anlamda fırsatlar kapına geliyor. Ancak bu süreç içerisinde masraflar ve borçlar da bulunuyor. Önemli bir miras dağıtımı, sağlık açısından ameliyat döngüleri ya da eşinle ilgili maddi kaynakların gündemde olacağı bir gün. Ameliyatla döngüler bulunuyorsa kolay geçecek.

Terazi: Sevgili Terazi, kendini her ortamda göstermenin ve güzelleşmenin tadını çıkarmalısın. Ancak ikili ilişkiler adına yara aldığın bir günden geçmektesin. Önceki beraberliğinden aldığın haberler, karşılaşmalar ve görüşmeler ruhunu yorabilir. Ortaklı işler adına fırsatların oluştuğu bir gün. İş hayatın açısından seyahat ve organizasyonlar yapabilirsin.

Akrep: Sevgili Akrep, sağlığını riske atan konuları çözümlemek isteyebilirsin. Kendi hayatını yoluna koyacağın enerjiler seninle birlikte. Ameliyat, operasyon ve sağlıksal rütinlerle kendine gelmen gerekebilir. İş hayatı açısından aceleci olmamak önemli.

Yay: Sevgili Yay, Mars senin burcuna geçmeye hazırlanıyor. Önümüzdeki 45 gün kazalara açıksın. Sakin olmayı, düşünmeden hareket etmemeyi öncelikli tutmak iyi olabilir. Aşk hayatın adına gelişen enerjiler aklını karıştırırken, geçmişten gelen o kişiden haber var.

Oğlak: Sevgili Oğlak, hastanesel süreçler ve ateşli rahatsızlıklara dikkat etmen gereken bir gün. Zaman zaman arkandan dönen dolaplar ve gizli düşmanlarının olduğunu biliyorsun. Kendi yolunda ilerlemek ruhuna eminim iyi gelecektir. Ev almak, taşımak ya da ülke değiştirmek isteyebilirsin.

Kova: Sevgili Kova, hayallerini gerçekleştirmek için oluşan koşullar hiç de boşuna değil. Eğlenmek ve ruhunu doyurmak isteyeceğin bir gün. Yolculuklar, iş anlaşmaları ve planlamalar gündeminde. Araç alım satım işlemleri yapabilirsin.

Balık: Sevgili Balık, maddi kaynaklarının arttığı bir gün. Hem ortaklardan, hem eşinden hem de kendi kazanabileceğin primlerden yana da şanslısın. Özel hayatın açısından her şeyin yoluna gireceği özel bir dönem. Ancak hayatındaki kişinin arka planında kalmış olan gizlilikler var mı fark etmelisin.





web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV