banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
18 Haziran 2025 Çarşamba

Nihal Candan yoğun bakıma alındı

4.5 milyon dolar İmam-Hatip için bağış parasıydı

Ayakkabı kutularından çıkan 4.5 milyon dolara ilginç savunma.

21 Aralık 2013 Cumartesi 09:31
4.5 milyon dolar İmam-Hatip için bağış parasıydı
banner299
'4.5 milyon dolar İmam-Hatip için bağış parasıydı'
Ayakkabı kutularından çıkan 4.5 milyon dolara ilginç savunma.

İSTANBUL Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınan Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan, evinde ayakkabı kutuları içinde bulunan 4.5 milyon dolarla ilgili savcıya verdiği ifadede “O paralar okul yapmak için toplanan bağış paraları” dedi.

Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Soruşturmayı yürüten savcılar Süleyman Aslan’a evinde ayakkabı kutuları içerisinde bulunan dolarlarla ilgili soru sordu.

Aslan ifadesinde “Evimden çıkan 4.5 milyon doların tamamı bağışlardan toplanan paralardır. Bu paralar Makedonya’da Balkan Üniversitesi ve Osmancık’da İmam Hatip Lisesi’nin yapımında kullanılacaktır. Yardımsever insanlardan toplanan paralardı ve bunları oralara gönderecektim” dedi. Aslan’ın avukatı Ersan Şen “Süleyman Bey ifadesini verdi. Bu paraların hepsi bağış için toplanmış paralardır. Bunların delilleri sabit ve savcılığa bu delilleri sunduk. Bir korkumuz yok” dedi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV