banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Bugün burçlar enerji patlaması yaşıyor

29 Kasım 2023 günlük burçları Astrolog Özlem Recep yorumluyor. İkizler bugün maddi kaynaklarını artırıyor. Başak burçları yeni sorumluluklar alıyor. Teraziler evlilik için gün sayabilir. İşte 29 Kasım 2023 günlük burç yorumları...

29 Kasım 2023 Çarşamba 12:41
Bugün burçlar enerji patlaması yaşıyor
banner266
Kariyerde hızlı yükseliş, para gelirleri yağıyor! Terazi aşık, Akrep yolcu, Kova başarılı! Bugün burçlar enerji patlaması yaşıyor

29 Kasım 2023 günlük burçları Astrolog Özlem Recep yorumluyor. İkizler bugün maddi kaynaklarını artırıyor. Başak burçları yeni sorumluluklar alıyor. Teraziler evlilik için gün sayabilir. İşte 29 Kasım 2023 günlük burç yorumları...
Koç burçları gün içerisinde ilahi yardımlar alabilir. Oğlaklar ev bark sahibi olabilir. Peki 29 Kasım 2023 günü burçları neler bekliyor?
29 KASIM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, gün içerisinde ailenden destek alabilirsin. Önemli bir rahatsızlığın bulunuyorsa kolaylıkla atlatacaksın.

Boğa: Sevgili Boğa, gün içerisinde iletişim ön planda olacak. Kalabalık davet ve organizasyonlar içerisinde isminden bahsettirebilirsin.

İkizler: Sevgili İkizler, maddi kaynakların artış yapabileceği kariyerin açısından fırsatları değerlendirebileceğin bir gün.
Yengeç: Sevgili Yengeç, kendini gün içerisinde yorgun hissetsen de yenilenmek açısından günü değerlendirebilirsin. Hasta yakınlarından haber alabilirsin.

Aslan: Sevgili Aslan, içine kapanmak her zaman kötü değildir. Yaratıcılığın artıyor. Özel hayatında içine attığın ne varsa söyle gitsin.

Başak: Sevgili Başak, gün içerisinde düşüncelerine dikkat et derim çünkü gerçekleşebilir. İlişkin adına sorumluluk taşıyacak hayaller yakında gerçek olabilir.

Terazi: Sevgili Terazi, kendini göstermek için fırsatların bulunuyor. Kariyer, iş ve özel hayatınla ilgili karar vermen önemli.

Akrep: Sevgili Akrep, uzak seyahat planları, vatandaşlık ve pasaport işlemleri gündeminde olabilir. Arkadaşlarınla arana biraz mesafe koymak belki de yerinde bir davranıştır.

Yay: Sevgili Yay, borçlarını dengelemelisin. Özel hayatın açısından birbirinizle vakit geçirmek ruhuna iyi gelebilir. Ortaklı işler ve eşinin maddi durumunda bazı fırsatlar sana da yarayacak.

Oğlak: Sevgili Oğlak, ilişkiler ön planda. Özel hayatınla ilgili daha net, daha cesur ve toparlayıcı olmayı tercih edebilirsin. Ev alım, satım ve taşınma süreci gündeminde.

Kova: Sevgili Kova, iş hayatı açısından hareketli bir gün. Maddi sıkıntılarını çalışarak çözümleyebilirsin.

Balık: Sevgili Balık, aşk hayatın adına minik sürprizlerin olabileceği enerjiler seninle birlikte. Kendi adına zorlandığın konular şansınla birlikte dönebilir




web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV