banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

O teröristi bulduk!

Başbakan Erdoğan, Kazlıçeşme mitinginde AKM üzerine resmi asılan teröristten bahsetmişti. O teröristi biz bulduk.

17 Haziran 2013 Pazartesi 08:20
O teröristi bulduk!
banner267
O teröristi bulduk!


Başbakan Erdoğan, Kazlıçeşme mitinginde AKM üzerine resmi asılan teröristten bahsetmişti. O teröristi biz bulduk.

Başbakan Erdoğan, dün Kazlıçeşme’de gerçekleştirdiği mitingde daha önce yıkmak ve için can attığı AKM’nin kamu kuruluşu olduğu belirterek şunları söyledi:

“AKM bir kamu kuruluşudur, işgal edildi. Legal ve illegal örgütler tarafından. Teröristlerin resimleri vardı orada. Paçavralar vardı. Bu arada Türkiye Başbakanı’na hakaret edenler vardı. Onları oradan indirmeycektik de ne yapacaktık.”

Peki, uzun süredir atıl durumda bulunan AKM’nin üzerinde kimlerin resmi vardı?





Yakın zamanda müdahale edilerek pankart ve afişlerin söküldüğü AKM’nin bir hafta önceki haline bakan herkes ‘terörist’ denilince ilk akla gelen ismi aradı fotoğrafta, 30 bin masum asker ve vatandaşımızın ölüm emrini veren PKK adlı kanlı terör örgütünün ele başı ‘Abdullah Öcalan’ı…

Ancak, AKM üzerine İmralı canisi Öcalan’ın pankartı yoktu. Birçok kişinin aklına iki ihtimal geldi. Başbakan ya Deniz Gezmiş‘e ya da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk‘e terörist diyordu.

Ancak, AKM’nin üzerinde bir kişinin resmi daha vardı.

Resmi bulunan diğer kişi ise daha birçok yandaş TV kanalı Gezi Parkı direnişini görmezken sosyal medya aracılığıyla “İstanbul’da şu an ne oluyor? İstanbul üzgün ve hayal kırıklığı içerisinde. Umarım her şey kısa sürede normale döner. Kalbim sizinle” mesajını vererek direnişe destek olmuştu.

Direnişe bu mesajıyla destek olan Galatasaray’ın Fildişili yıldız futbolcusu Didier Drogba, herkesin gönlünü kazanmıştı. Hatta mesaj üzerine Taksim ve çevresinde birçok duvara  ‘Çare Drogba’ yazılmıştı. Ardından da Drogba’nın resmi AKM’ye Beşiktaşlı Çarşı grubu ve bir Fenerbahçe taraftarının yardımıyla böyle asılmıştı:

Başbakan Erdoğan’ın bahsettiği AKM’deki teröristi bulduk. İşte o terörist; Gezi Parkı direnişinin simge isimlerinden Didier Yves Drogba Tébily.



beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV