banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Engelliler Toplumda Biz de Varız Dedi.

Özürlüler Haftası etkinlikleri kapsamında “Toplumda Biz de Varız” adıyla bir yürüyüş düzenleyen Arnavutköy Belediyesi, Engelli Mehteran takımının gösterisi ile de dikkatleri üzerine çekti

14 Mayıs 2011 Cumartesi 14:01
Engelliler Toplumda Biz de Varız Dedi.
banner321
Engelliler Toplumda Biz de Varız Dedi.
Özürlüler Haftası etkinlikleri kapsamında “Toplumda Biz de Varız” adıyla bir yürüyüş düzenleyen Arnavutköy Belediyesi, Engelli Mehteran takımının gösterisi ile de dikkatleri üzerine çekti. Yürüyüşe Engelli Mehteran Takımı eşliğinde yürüyen protokol esnafa da karanfil dağıttı.


Arnavutköy Belediyesi Yaşlı ve Engelli Merkezi (AYEM) özürlüler haftası etkinlikleri kapsamında bir yürüyüş düzenledi. “Toplumda Biz de Varız” dövizlerinin ön plana çıktığı yürüyüşe Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın yanı sıra Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner, Arnavutköy Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yaşar Doğan, Muhtarlar Derneği Başkanı Hayri Pekçetin, sivil toplum kuruluşları, ilçe milli eğitim şube müdürleri, dernekler, rehabilitasyon merkezi yönetici ve öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Engelli Mehter Takımı Yine Göz Doldurdu.
Arnavutköy girişinden başlanan yürüyüş Cumhuriyet meydanına kadar devam etti. Burada Engelli Mehteran Takımı’nın gösterisi halktan beğeni topladı. Belediye Başkanı Haşim Baltacı özürlüler haftası münasebetiyle kısa bir konuşma yaptı. Özürlü ve ailelerinin yaşamlarının kolaylaştırılması konusunda AYEM vasıtasıyla ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ifade ettiği konuşmasında, özürlülerin toplumun her aşamasında var olması gerektiğini belirterek, toplumu daha duyarlı olması konusunda uyardı. Yürüyüş sonunda Başkan Baltacı ve protokol üyeleri özürlü vatandaşlarla toplu fotoğraf çekildi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV