banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

KARNE VE TOPLU SÜNNET ŞENLİĞİ BAŞLIYOOOOR.

Arnavutköy Belediyesi yaz etkinliklerine ara vermeden devam ediyor.

16 Haziran 2011 Perşembe 00:54
KARNE VE TOPLU SÜNNET ŞENLİĞİ BAŞLIYOOOOR.
banner291
KARNE VE TOPLU SÜNNET ŞENLİĞİ BAŞLIYOOOOR.
Arnavutköy Belediyesi yaz etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Gençlik ve Spor festivalinin ardından şimdi de karne ve toplu sünnet şenliği düzenleyen belediye, Murat Kekilli ve Orhan Hakalmaz konserleri ile de Arnavutköy’de coşkuyu sürdürecek.


Arnavutköy Belediyesi Karne ve Toplu Sünnet Şenliği kapsamında hafta sonu düzenleyeceği iki ayrı konserle, Murat Kekilli ve Orhan Hakalmaz’ı sevenleri ile buluşturacak. İlk program 18 Haziran Cumartesi günü Saat: 18.30’da festival alanında Sezgin Maden ve Çocuk Programı ile başlayacak. Program kapsamında değişik karakterlerle birlikte tahta bacaklar ve sihirbaz gösterileri de yer alacak. Hacivat-Karagöz Karne Alıyor adlı tiyatro oyunu ile devam edecek programda kukla ve vantrilok gösterileri, ayrıca Arnavutköy Belediyesi Gençlik Merkezi (ARGEM) Müzik Grubu’nun programı da yer alacak. Cumartesi günkü program ünlü sanatçı Murat Kekilli konseri ile son bulacak.
Karneni Getir Hediyeni Götür
Pazar günü de yine festival alanında Saat: 18.30’da Volkan Yürük ve Çocuk Programı ile başlayacak programlarda değişik gösteriler, akrobasi, ARGEM Müzik Grubu ve Dans Grubunun gösterileri ve son olarak da ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı Orhan Hakalmaz konseri ile sona erecek. Konseri izlemeye gelen öğrenciler yanlarında karnelerini getirdiği takdirde kağıt helva, patlamış mısır, pamuk şekeri, Osmanlı macunu ve şişme oyun parkuru ve birçok oyun grubundan yararlanma hakkı kazanacak.

 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV