banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
10 Mayıs 2024 Cuma

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Avcılar Kurban Bayramına hazır

Yaklaşan Kurban bayramı sebebiyle Avcılar Belediyesi Kurban satış yerlerini belirledi.

02 Kasım 2011 Çarşamba 01:45
Avcılar Kurban Bayramına hazır
banner265
Avcılar Kurban Bayramına hazır

Yaklaşan Kurban bayramı sebebiyle Avcılar Belediyesi Kurban satış yerlerini belirledi. Vatandaşlar Cihangir ve Tahtakale Mahallelerinde Belediyenin belirlediği kurban kesim alanlarında kurbanlarını kesecek. Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci halkımızın hijyenik ortamda kurban kesimi yapabilmesi için gereken tüm önlemlerin alındığını bildirdi.

KAÇAK KURBAN SATILMAYACAK VİZE ŞART

Mustafa Değirmenci Kurban satıcılarının sıkı bir kontrolden geçirdiğini belirterek, “Görevli arkadaşlarımız kurban denetimlerini sıkıştırdı. Kaçak havyan getirilerek kesimin yapılmasına asla izin vermeceğiz” dedi.
Avcılarda satışa sunulan büyük ve küçükbaş hayvanlara gebelik testi uygulaması da Veteriner ekipleri tarafından yapılıyor. Dişi kurbanlıkların satışının yasak olması sebebiyle yapılan uygulamada Veteriner eşliğinde kurbanlıklar teste tabii tutularak ultrasyon cihazıyla kontrol ediliyor. Cihangir Mahallesinde kurban satış alanına gelen Veterinerler satıcılardan dişi kuzu ve gebe kuzu sordular. Bu tür hayvanların satılmaması konusunda satıcıları uyaran belediye yetkilileri kurallara uymayanlara cezai müeyyide uygulanacağını ifade ettiler.

KURBANLIKLAR KAPIŞ KAPIŞ

Bu yıl az sayıda getirilen kurbanlıklar ise oldukça pahalı satıldı. Kimi kurban satıcıları koçları 600 ile 1500 kilogramı ise 8 ila 13 lira arasında satılması düşünülürken büyükbaş hayvanların fiyatı 4 ile 9 bin lira arasında satılıyor. arasında satma derdine düşerken alıcılar ise sıkı bir pazarlık yaptı. Kurban kesmek isteyen alıcılar ise hayvanın ithal olmasına rağmen fiyatlarını pahalı buldu.  

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV