banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
10 Mayıs 2024 Cuma

GNL Reklam Bir Adım Önde

AVCILARDA BEREKETLİ BİR GÜN

Avcılar Üniversite mahallesinde yapılan "Naime Hanım Camii" inşaatının temeline ilk harcı bereketli bir günde konuldu.

05 Şubat 2012 Pazar 17:07
AVCILARDA BEREKETLİ BİR GÜN
banner299
AVCILARDA BEREKETLİ BİR GÜN

Avcılar Üniversite mahallesinde yapılan "Naime Hanım Camii" inşaatının temeline ilk harcı bereketli bir günde konuldu. Yoğun kar yağışı altında gerçekleştirilen temel atma törenine ilk harcı koyanlar oldukça mutluydu.
Avcılar Belediyesi Astay inşaat A.Ş tarafından yapımı gerçekleştirilen Naime Hatun Camiinin temeli soğuk havaya rağmen atıldı. Protokol ve halk hava koşuluna rağmen açılışa yoğun katılım sağladı.

CAMİYE BAĞIŞ KABUL EDİLMEYECEK

Soğuk hava şartlarına rağmen gerçekleştirilen temel atma töreninde konuşan Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, “Halka verdiğimizin sözü yerine getirmek böyle bir bereketli bir güne nasip oldu. Bu caminin yapımını Astay inşaat üstlendi. Belediyemizle ortaklaşa yapacağız. Buradan size sesleniyorum. Camimize bağış yapmayınız. Çünkü buna ihtiyacımız yok. Hayır sever kardeşimiz Mesut Parlak bey bu camiyi bitirip sizlerin ibadet yapabilmesi için teslim edecek. Hayırlı hizmetlere imza attığı için Kendisine ve ailesine, çalışanlarına teşekkür ediyorum. Naime Hanım Camii hepimize hayırlı olsun” dedi.

MÜEZZİNOĞLU’DA TEŞEKKÜR ETTİ

AKP Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu da Ünivertise mahallesine camii yapan Mesut Parlak ve Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci’ye teşekkür etti. Müezzinoğlu, “Mahallemizin camiye ihtiyacı vardı. Mesut Bey bu görevi üstlendi arsayı bağışladı yapımını üstlendi. Bu caminin yapılmasına Avcılar belediyesi de katkı sunuyor. Ben sayın Başkan Mustafa Değirmenci bey’e de teşekkür ediyorum. İnşallah Bayram namazını yetişir burada hep birlikte namaz kılarız” dedi.

NAMAZI BİRLİKTE KILACAĞIZ

CHP’li vekiller Mevlüt Aslanoğlu ve Süleyman Çelebi de Üniversite mahallesinde yapılan camiinin temel atma törenine birlikte harç koymanın mutluğunu yaşarken, “Avcılar Belediye Başkanımız ve bu camiyi yapan Mesut Parlak Bey’e teşekkür ediyoruz. Mesut Bey’ in sözü senettir. Camiyi bir an önce bitirecektir. Bitince namazımızı halkla birlikte burada kılacağız. Üniversite mahallemize hayırlı olsun” dediler.

TAKDİR ETTİ

Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer ise Naime Hanım caminin yapımını üstlenen Astay inşaat sahibi Mesut Parlak’ın çok özverili hayır sever bir iş adamı olduğunu belirterek, “Bugün burada camiinin temelini birlikte atacağız. Avcılar Belediyesinin öncülüğünde yapılacak bu hizmet halkımıza hayırlı olsun. Emeği geçenleri kutluyorum. Takdir ediyorum” dedi.

MÜFTÜDEN ÖVGÜ

Avcılar Müftüsü Mehmet Aktoprak ise cami temel atma töreninde yaptığı duada Mesut Parlak’tan övgü ile söz etti. Aktoprak, “Mesut beyin en Mesut olduğu gün bu gündür. Çünkü O bir ibadethane yapıyor. Eminim binaları yaparken bu kadar mutlu olmamıştır. Allah kendisinden razı olsun. Camimiz ise Avcılar halkına hayırlı olsun. Bakın ne bereketli bir günde hayır işliyoruz. Avcılar belediye Başkanımızdan da Allah razı olsun böyle bir hayırlı hizmete imza attı” dedi.

TEMELE İLK HARÇ

Avcılar Naime Hanım Camiinin temeline ilk harç kurban kesilerek Mustafa Değirmenci tarafından hayırlı olsun dilekleriyle konuldu. Törene katılan CHP Milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Mevlüt Aslanoğlu, AKP Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer, Avcılar Belediye Başkan Yardımcıları Yavuz Çengel, Mehmet Kaya Adnan Akgün, Hüseyin Aydos Müslüm Öztürk, Birim Müdürleri CHP Meclis Üyeleri, Mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ALKIŞA ALKIŞLA KARŞILIK

Naime Hanım Camii temel atma törenden sonra Üniversite mahallesi sakinleri Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenciye teşekkür ederek alkışladı. Değirmenci ise davetliler arasında halkı alkışlarak, “Biz sözümü tuttuk. Biz Avcılarda din dil mezhep kavgası yapmadan vatandaşlarımıza hizmet yapmaya devam edeceğiz. Alkışlanması gereken sizlersiniz. Çünkü biz sizler adına bu hizmetleri yapıyoruz. Bu hizmetlere sahip çıkın” dedi. 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV