banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
11 Mayıs 2024 Cumartesi

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Değirmenci Avcıların önde gelen simalarıyla iftarda buluştu

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci birlik beraberlik, sosyal dayanışma ve kaynaşmanın doruğa çıktığı Ramazan ayının iftar davetini

21 Ağustos 2011 Pazar 14:01
Değirmenci Avcıların önde gelen simalarıyla iftarda buluştu
banner264
Değirmenci Avcıların önde gelen simalarıyla iftarda buluştu

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci birlik beraberlik, sosyal dayanışma ve kaynaşmanın doruğa çıktığı Ramazan ayının iftar davetini yine birliğe beraberliğe en fazla ihtiyaç duyulan Avcılarda ilçenin önde gelen simalarıyla iftar yemeğinde buluştu. Firuzköy Sosyal Tesislerinde yemeğe katılım oldukça yüksekti. Mustafa Değirmencinin davetine başta CHP İstanbul İl Başkanı Bahri Şahin Avcılar ilçe Başkanı Bayram Acar il ve ilçe yöneticileri, CHP, AKP Meclis üyeleri, MHP ilçe Başkanı Ergün Koçak DSP ilçe Başkanı Sebahattih Bezcioğlu parti yöneticileri, Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, yardımcıları, okul müdürleri, mahalle muhtarları, iş adamları, sivil toplum kuruluşları dernek başkanları, Yerel Gazete sahipleri, Belediye Başkan yardımcıları ve birim müdürleri Avcılar Güreş Ağası, iş adamlarının yanı sıra 350’ye yakın davetli katıldı. İftar yaklaşırken Kuran’ı Kerim okundu. Ezan okunmasıyla birlikte havuz başında serin bir havada oruçlarını açan konuklar keyifli bir iftar akşamı yaşamanın hazını yaşadı.

Mustafa Değirmenci iftar yemeği öncesi yaptığı konuşmada 17 Ağustos depreminin yıldönümüne denk gelen iftar yemeğine katılan konuklara teşekkür ederek, Avcıların birliğe beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulduğunu bunun 17 Ağustos da ortaya çıktığını ifade ederek,” 17 Ağustos’un üzerinden tam 12 yıl geçti. Şimdi biz bundan sonra geleceğe bakmamız gerekiyor. Çünkü hayat devam ediyor. 17 Ağustostan Avcılar halkı olarak büyük dersler çıkardık. Bu deprem benden çok şeyi aldı götürdü; geçmişimizden bir parçayı hayatımın anlamını, bütün bunları bu süre içerisinde yeniden eski haline getirmek mümkün değil, biliyorum.

Ama aynı deprem. başka şeylere de yol açtı hayatıma Bu güne kadar nasıl yaşamış olduğuma dönüp bakmama neden oldu. Neleri düzeltmem gerektiğini görmemi sağladı. Yıldönümü sayesinde ortaya çıkan bu geriye dönüp her şeyi yeniden gözden geçirme fırsatı, iyileşme ve toparlanma sürecinde bir dönüm noktası olabilmektedir.Ne kadar yol kat ettiğimizi ne tür badireleri atlatabildiğimizi görmemizi sağlar. Kendi içimize dönüp bakmamıza, cesaretimizi, direncimizi, dayanıklılığımızı ve gücümüzü görmemize neden oldu.

İstanbul’un en güzel yerleşim merkezlerinden ve İstanbul’un parlayan yıldızı olan ilçemiz 17 Ağustos Marmara depreminden sonra ekonomik ve sosyal olarak oldukça etkilendi ve insanlarımız haklı olarak göç etmek zorunda kaldılar. Çok kısa zaman içersinde oluşturduğumuz planlı ve programlı çalışmalarla dayanışma ve işbirliği ruhu ile Avcıları bugün, geçmiş canlılığından daha da hareketli duruma kavuşturduk. Bugün Türkiye’nin her yerine örnek olabilecek bir dayanışmayı birbirine güvenen omuz omuza gönül gönüle veren Avcılarlı olan yurttaşlarımızla uyum içerisinde Bütün Türkiye’ye örnek bir davranışı olarak durmaktayız. Davetimize katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV