banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Minik başkanın İlk talimatı Mehmetçik Heykeli oldu

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmencinin yerine vekâlet eden Müjdat Değer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde başkanlık makamını, Mehmetçik ilköğretim Okulu öğrencisi Melisa Nur Yalçın’a devretti.

23 Nisan 2012 Pazartesi 23:48
Minik başkanın İlk talimatı Mehmetçik Heykeli oldu
banner264
Minik başkanın İlk talimatı Mehmetçik Heykeli oldu

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmencinin yerine vekâlet eden Müjdat Değer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde başkanlık makamını, Mehmetçik ilköğretim Okulu öğrencisi Melisa Nur Yalçın’a devretti. Minik başkanın ilk talimatı, ise imar müdürüne oldu. Mehmetçik bu milletin kalbindeki temiz bir kandır. İnançlarımızdaki şehitlik mertebesidir. Avcılar ilçesinde bu ismi taşıyan bir tek okul vardır. Ama o okulun bahçesinde Mehmetçik heykeli yoktur. Bu günün bu saniyelerin anısına Atatürk’ün doğum günü olan 19 Mayıs’ta Mehmetçik heykelinin açılış törenini istiyorum” diye talimat verdi.
Minik Başkanının ikinci talimatı ise Avcılar Belediyesinin eğitimden sorumlu başkan yardımcısına oldu. Adeta talimatlar yağdıran başkan Melisa Nur Yalçın, “Ana okulundan liseye kadar tüm öğrencilerimizi dinleyelim, önerilerini alalım geleceğimizi onlarla planlayalım. Ne istiyorlar, temiz bir bahçe, bahçede bir çeşme modern tuvaletler derhal yapalım” dedi.

ATATÜRK’E ŞÜKRAN BAŞKANIN HAYALLERİNE DESTEK

Minik Başkan Melisa Nur Yalçın bu güzel yurdumuzun her köşesine demokrasi tohumlarının atıldığı gün olan 23 Nisan’da dünya çocukları adına halkın seçtiği bu koltuğa oturmanın onurunu yaşatan kalplerimizde ki Atatürk’e şükranlarımızı sunuyorum. Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Değirmencinin eğitime ve tüm okullarımıza vermiş olduğu desteğe teşekkür ediyorum. Bende onun izinde, onun hayallerini bir adım daha ileriye götürmeye gayret edeceğim” demesi büyük takdir topladı.
23 Nisan Belediye Başkanı Melisa Nur Yalçın’ı Mehmetçik ilköğretim okulu Müdürü Akın Karadağ İngilizce öğretmeni Mustafa Öztürk ve 5 ve 6 sınıf öğrencileri Aybike Çağla Yıldız Alperen Okur, Ebru Yaylı, Bilal Çeçen ile Sena Karabulut’ta ziyarette hazır bulundu. 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV