banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
10 Mayıs 2024 Cuma

GNL Reklam Bir Adım Önde

YILDIZLARDAN MUHTEŞEM FİNAL

Avcılar Barış Manço Kültün Merkezinin kuruluşun 13. yıldönümü ve dünya kadınlar günü kutlamaları muhteşem gösterilere sahne oldu.

19 Mart 2012 Pazartesi 11:47
YILDIZLARDAN MUHTEŞEM FİNAL
banner263

YILDIZLARDAN MUHTEŞEM FİNAL

Avcılar Barış Manço Kültün Merkezinin kuruluşun 13. yıldönümü ve dünya kadınlar günü kutlamaları muhteşem gösterilere sahne oldu.Avcılar Barış Manço Kültür Merkezinin 13. kuruluş yıldönümü ve Dünya Kadınlar günü kutlamalarına Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci eşi Serap Değirmenci Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer, Meclis Üyelerimiz Hülya Altın ve Feride Doğan’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Yeniden dizayn edilen Barış Manço Kültür Merkezini görenler hayran kaldı. Bu sene ilk kez seyirci ile buluşan Gitar ve Keman resitali ordusu muhteşemdi. Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci Avcıların yeni yıldızları tebrik etti. Değirmenci yaptığı konuşmada, “Bizler Avcılarda çok oluyoruz. Artık kendi kabımıza sığmıyoruz. İstanbul’a Türkiye’ye sığmıyoruz. Başarılarımızı bundan böyle Avrupa duymaya devam edecek. 8 Mart Dünya kadınları gününde ve Barış Manço Kültür Merkezimizin 13. kuruluş yıldönümü ile birlikte kutluyoruz. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

KADINLAR DAHA YİĞİTTİR
Mustafa Değirmenci Kadınlar günü içinde önemli bir mesaj verdi. Kadınların erkeklerden daha yiğit olduğunu ifade ederek, “Yaşamım boyunca ben kadınların erkeklerden daha yiğit olduğuna inandım. Kadınlar daha mert, dürüst ve yiğittirler. Bu fikre ne bir kadının beni doğurduğu için, ne bir kadının sütünü içip beslendiğim için ne de il göz ağrım bir kadına aşık olduğum içindir. Ben kendimi bildim bileli böyle söyler böyle düşünürüm. Gönlümüzün gül goncaları gününüz kutlu olsun. ” dedi.

ÇOK DUYGULANDIM
Gösterileri izleyen Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer ise Türkiye’ nin aydınlık yarınları çocukların birbirinden farklı branşlarda başarıları karşısında çok duygulandığını belirtti. Tuncer Ortaçağ’da kadınların insan mı şeytan mı olduğu yönündeki durumunu örnek göstererek, “Biz millet olarak kadına büyük değer veririz. Kadına ilk kez saygıyı Cengizhan’dan öğrendik. Bugün devlet olarak kadına saygıyı korumak için her şeyi yapıyoruz. Kadınlarımızı koruyoruz” dedi.

MUHTEŞEM GÖSTERİLER
Kültür Merkezini dolduran yüzlerce davetli Türkiye’nin tüm renklerin ahenkle dansını izlemekten büyük keyif aldı. Gösteriler Gitar, Keman Bale, Folklör, Modern dans, tiyatro ve Geleneksel Danslar topluğunun muhteşem dansları parmak ısırttı. Barış Manço Kültür Merkezinden yetişen ve öğrendiklerini sahnede sergileyen kursiyerlerin performansları ise ayakta alkışlandı.

FİNALDE 10.YIL MARŞI
Avcılar Barış Manço Kültür Merkezindeki gösterilerinin finali ise muhteşem oldu. Sahneyi dolduran Türkiyenin tüm renklerinin oluşturduğu mozaik davetlilerin gözlerini kamaştırırken hep bir ağızdan 10. yıl marşını gururla söylendi. 10. Yıl Marşını Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Kaymakam Savaş Tuncer ve eşi Serap Değirmenci ve Meclis üyeleri de eşlik etti.

BİZ KABIMIZA SIĞMIYORUZ
Kültür Merkezi Müdürü Taner Çetin ise hazırlanan gösterileri sunarken ettiği sözler büyük alkış aldı. İzleyicileri mükemmel bir şekilde motive eden Çetin, “Kültür Sanat, tiyatro, Dansta Türkiye’ye bir numarası Avcılar Barış Manço Kültür Merkezidir. İstanbul çok devasa Kültür Merkezleri var ama içi boş. Biz bu kültür Merkezine sığmıyoruz. Onun için Avcıların her mahallesine birer kültür evi yapılıyor. Gelsinler de görsünler. Gelsinler de Avcılarda neler oluyor bir baksınlar. Bize her zaman desteklerini esirgemeyen Başkanımız Mustafa Değirmenci sayesinde bu çalışmalar oluyor. Çünkü biz Avcılar evim Avcılarlı ailem mantığı ile hareket ediyoruz. Geleceğin aydınlık yüzlerini bizler yetiştiriyoruz. Çünkü bunlar bizim çocuklarımız” dedi. 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV