banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
11 Mayıs 2024 Cumartesi

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

ÇOCUKLAR, BU BÜYÜK BAYRAMI SİZİN.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlanıyor

23 Nisan 2011 Cumartesi 15:12
ÇOCUKLAR, BU BÜYÜK BAYRAMI SİZİN.
banner265
ÇOCUKLAR, BU BÜYÜK BAYRAMI SİZİN.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlanıyor

Bahçelievler’in 23 Nisan Belediye Başkanı Dilara Köse: “Bizler ne kadar çok çalışırsak, Ülkemiz de o kadar gelişecek” dedi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nu öğretmen ve arkadaşlarıyla birlikte makamında ziyaret eden Siyavuşpaşa İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Dilara Köse Bahçelievler’in temsili Belediye Başkanı oldu.

Belediye’ye Siyavuşpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Şevket Yalçın ve okul arkadaşları ile birlikte gelen minik başkan, okullarının bahçesine spor oyun alanı ve ağaçlandırma yaptırdığı için başkan Develioğlu’na teşekkür etti. Şehirlerin gelişmesi için alt yapıya ve ağaçlandırmaya daha çok önem verilmesi gerektiğini söyleyerek sözlerine başlayan minik başkan Dilara Köse “Bizler ne kadar çok çalışırsak, Ülkemiz de o kadar gelişecek” dedi. Minik başkan ayrıca “Sokaklarda mendil satan çocukları sokaklardan kurtarmak için çalışacağını, gecekondularda yaşayan insanlara ev verdikten sonra buraları yıktıracağını ve özellikle çevre açısından naylon poşet kullanımına son vererek kağıt poşet kullanılması için çalışma başlatacağını” sözlerine ekledi.

Bugünün küçüğü yarının büyükleri olacak ülkemiz ve tüm dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını yürekten kutladığını belirterek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Osman Develioğlu da “Ülkemizin yarınlarına bilgili, saygılı ve üretken bir gençliğin geleceğine inancımız tamdır. İnanıyoruz ki, gençlerimiz Ülkemizi Atatürk’ün de belirttiği Muasır medeniyetler seviyesine yükseltecektir. Belediye olarak geleceğe yatırım yapıyoruz, hizmetlerimizi halkımıza dünya normlarında sunmaya özen gösteriyoruz. Her kişi ve kurum, hizmet kalitesini güçlendirdikçe, Ülkemiz özlenen güçlü seviyeye ulaşacaktır” dedi.

Öte yandan, kendisini ziyarete gelen öğrencilerin de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Belediye Başkanı Osman Develioğlu, kendilerine Pollyanna hikaye kitabı armağan etti.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV