banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
10 Mayıs 2024 Cuma

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

DEV ORGANİZASYONA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK.

Tekerlekli Basketbol Play-Of 2. Ayak Maçları Bahçelievler’de Oynandı.

19 Haziran 2011 Pazar 16:38
DEV ORGANİZASYONA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK.
banner266
DEV ORGANİZASYONA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK.

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi'nde 2011 Yılının Şampiyonu Galatasaray Oldu.
Tekerlekli Basketbol Play-Of 2. Ayak Maçları Bahçelievler’de Oynandı.
Avrupa’nın en büyük Süper Liglerinden biri olan Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi’nin 2. ayağı Bahçelievler Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapıldı. Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig Şampiyonunun belli olduğu 2. Play Off karşılaşmaları 3-5 Haziran 2011 tarihleri arasında Bahçelievler Belediyesi Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleşirken Galatasaray ve Beşiktaş takımları arasında oynanan final müsabakası ise Sinan Erdem Spor Kompleksinde oynandı.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig'i Play-off finalinde Beşiktaş'ı 67 - 46 yenen Galatasaray, 2010-2011 sezonu şampiyonu oldu. Sarı-kırmızılılar bu sonuçla üst üste beşinci şampiyonluğunu kazandı.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ardından Galatasaraylı oyuncular, şampiyonluklarını taraftarlarıyla paylaşarak sevinç gösterilerinde bulundu. Final maçında kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarını selamlayan sarı-kırmızılılar, birbirlerine sarılarak büyük bir sevinç yaşadı. Beşiktaşlı oyuncular ise maç sonrasında saha içinde üzüntü yaşarken, siyah-beyazlı taraftarlar oyuncuları tribünlere çağırıp moral verdi.



ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDILAR

Karşılaşmanın ardından saha içinde kupa töreni düzenlendi. Galatasaray'a şampiyonluk kupası ve madalyalarını Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ile Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Mustafa Gülpınar verdi.


Törenin ardından kupayla şampiyonluk turu atan sarı-kırmızılı oyuncular taraftarlardan büyük alkış aldı. Oyuncular uzun süre taraftarlarla tezahürat yapıp şampiyonluğu kutladı. Öte yandan Beşiktaş’ta ikincilik kupası ve madalyalarını Başkan Develioğlu ve Gülpınar'ın ellerinden aldı.


Bu arada Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'ni KKTC Turkcell üçüncü sırada tamamlarken, İzmir Büyükşehir Belediyesi ise 4. oldu.

Öte yandan müsabaka sonunda Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Mustafa Gülpınar tarafından Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’na, böylesine önemli bir organizasyona kusursuz şekilde gerçekleşen ev sahipliğinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV