banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Bakırköy'de acılı ailelerin isyanı

Trenin altında kalarak hayatını kaybeden Ali Işıl ve Yakup Atik'in aileleri, tren yolunu kapatarak eylem yaptı.

09 Temmuz 2011 Cumartesi 12:08
Bakırköy'de acılı ailelerin isyanı
banner322
Bakırköy'de acılı ailelerin isyanı

Trenin altında kalarak hayatını kaybeden Ali Işıl ve Yakup Atik'in aileleri, tren yolunu kapatarak eylem yaptı.
Bakırköy'de trenin altında kalarak hayatını kaybeden Ali Işıl (13) ve Yakup Atik'in (12) aileleri, tren yolunu kapatarak eylem yaptı.

Acılı aileler, "Bizim canımız yandı, başkaları bu acıyı yaşamasın" diyerek rayların bulunduğu noktalarda önlemlerin arttırılmasını istedi. Ali Işıl ve Yakup Atik'in aileleri ve yakınlarından oluşan bir grup, olayın meydana geldiği Ataköy 5. Kısım'daki tren üst geçidinde toplandı. Raylara çiçek bırakan acılı aileler, kazada ölen Ali ve Yakup'un fotoğraflarını üst geçit korkuluklarına astı. Grup daha sonra tren yolunu kapatarak, seferlerin kısa süreliğine durmasına neden oldu. Eylem nedeniyle duran trendeki bir yolcu, gruba tepki gösterdi. Yakup Atik'in babası Vahit Atik, "Çocuğumuzu kaybettik, bize anlayış gösterin" diyerek, öfkeli yolcuyu sakinleştirmeye çalıştı.

Grup adına açıklama Vahit Atik, "Güvenlik, tren istasyonuna gelen çocukları alsın. Bizim çocuklarımız gibi kovmasınlar. Buradan bir saat içinde 20 vagon geçiyor. Güvenlik görevlileri bizim çocuklarımızı görmedi mi? 4 çocuk tek başlarına nereye gidiyor, hiç söylemediler mi?" dedi.

Sinan Atik ise, "5 Temmuz'da iki ailenin ocağı söndü. Burada ihmal çok büyük. İstasyon görevlilerinin ihmalleri var. Bunlar küçük yaştaki çocuklar. Güvenlik görevlileri bunları 'nereden geldiyseniz, oradan geri dönün' diyerek geri göndermişler. Bizim çocuklarımız öldü, başka çocuklar ölmesin. Rayların yanında hiçbir önlem yok. Çocuklar istedikleri gibi buradan girebiliyor. Bizim tek isteğimiz, bizim çocuklarımız öldü, başkaları bu acıyı yaşamasın" diye konuştu.
Grup, açıklamanın ardından polis ekiplerinin uyarısı üzerine eylemi sona erdirdi.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Anahtar Kelimeler: Acılı AilelerinIsyanı

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV