banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Başakşehir'de CHP'den Ak Parti’ye anlamlı katılım.

Başakşehir ilçesinde Bahçeşehir Bölgesi’ni temsil eden CHP'li Meclis üyeleri Ömer Faruk Toper ve Galip Tiryaki, 12 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala düzenlenen bir törenle Ak Parti'ye katıldılar.

09 Haziran 2011 Perşembe 13:12
Başakşehir'de CHP'den Ak Parti’ye anlamlı katılım.
banner264
Başakşehir'de CHP'den Ak Parti’ye anlamlı katılım.

Başakşehir ilçesinde Bahçeşehir Bölgesi’ni temsil eden CHP'li Meclis üyeleri Ömer Faruk Toper ve Galip Tiryaki, 12 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala düzenlenen bir törenle Ak Parti'ye katıldılar. Eski Bahçeşehir Belediyesi'nin kuruluşundan itibaren belediye meclis üyeliği yapan ve halen Başakşehir Belediyesi meclis üyesi olan CHP’li Tiryaki ve Toper'in, Ak Parti saflarına katılması partililer tarafından sevinçle karşılandı.
Başakşehir Ak Parti İlçe Teşkilatı'ndaki katılım törenine Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Temel Başalan, Ak Parti İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, Belediye meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Geçtiğimiz Pazartesi günü CHP’den istifa eden meclis üyelerine, imzadan sonra rozetlerini Uysal, Başalan ve Özgürel birlikte taktı.
Yeni Ak Parti'li meclis üyeleri Galip Tiryaki ve Ömer Faruk Toper, törende yaptıkları konuşmalarda “Başakşehir'in kalkınması ve büyümesi için Ak Parti'ye katıldıklarını ve el ele ve gönül gönüle burada çalışacaklarını, bu hizmet kervanına dahil olmaktan dolayı da büyük bir onur yaşadıklarını” söylediler. Törende Ak Parti İlçe Başkanı Özgürel, “aralarına katılan bu değerli üyelerin güçlerine güç katacağını” ifade ederken, İl Başkan Yardımcısı Başalan “bu kıymetli arkadaşları saflarında görmekten duyduğu memnuniyeti” dile getirdi. Başakşehir Belediye Başkanı Uysal ise, “yeni katılan üyelerle birlikte ilçeye daha büyük hizmetler yapacaklarını” belirtti.
Bu katılımlardan sonra Ak Parti'nin 19 olan Başakşehir Belediye meclis üyesi sayısı 21 çıkarken, CHP'li üye sayısı ise 10'a düştü.

 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV