banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
21 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Destek Kart”la Giyecek ve Gıda Yardımı

Başakşehir Belediyesi, “Sosyal Belediyecilik” sorumluluğuyla gerçekleştirdiği örnek uygulamalarıyla ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

03 Şubat 2012 Cuma 15:45
Destek Kart”la Giyecek ve Gıda Yardımı
banner263
Destek Kart”la Giyecek ve Gıda Yardımı

Başakşehir Belediyesi, “Sosyal Belediyecilik” sorumluluğuyla gerçekleştirdiği örnek uygulamalarıyla ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.
Belediye, sosyal belediyeciliğin halka dönük yüzünü temsil eden birimlerden Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü eliyle, bölgedeki ihtiyaç sahiplerini titizlikle belirleyerek gerçekleştirdiği; sosyal yardımlar, ulaşılabilirlik çalışmaları (apartman girişlerine rampa yapılması), medikal yardımlar, afet yardımları ve düzenlediği yardım organizasyonları ile vatandaşlardan övgü alıyor.
Başakşehir Belediyesi, örnek projesi olan “Destek Kart“la, insan onurunu zedelemeden, ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıdadan giysiye kadar ihtiyaçlarını istediği şekilde ve miktarda nezih ortamlardan temin etmesine imkân sağlıyor. 2011 yılında 6341 aileye verilen “Destek Kart”a belirli periyotlarla gıda ve giysi yardımı için yüklemeler yapılıyor. Belediye, kış aylarının kendini yoğun olarak hissettirdiği şu günlerde “Destek Kart” sahiplerinin kartlarına Şubat ayının ilk haftasında gıda-giyecek yardımlarını yükleyerek dar gelirli ailelere bir nebze de olsa katkı sağlıyor.

“Evi yanan ailelere” yapı malzemesi yardımı
Bunun yanında evi yanan vatandaşlar için de, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden oluşan bir komisyon tarafından yardım miktarı tespit ediliyor. İlçe sınırları içerisinde evi yangında zarar gören, kendi imkânları ile tamir ve tadilatını yaptıramayacak durumda olan dar gelirli ailelerin evlerinin onarımı için uygun görülen yapı malzemeleri yardımı da “Destek Kart” üzerinden yapılmaktadır.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV