banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Esnafın yüzünü güldüren uygulama

Beklemek yok, bürokrasi yok, eziyet yok. Başakşehir'de esnafa ruhsatlar elden dağıtılıyor.

10 Ağustos 2011 Çarşamba 23:43
Esnafın yüzünü güldüren uygulama
banner267
Esnafın yüzünü güldüren uygulama

Beklemek yok, bürokrasi yok, eziyet yok. Başakşehir'de esnafa ruhsatlar elden dağıtılıyor.
Başakşehir Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü bir ilke imza atarak yeni işyeri açacak esnafların ruhsatlarını elden dağıttı.

İlki Başakşehir Piramit AVM'de gerçekleştirilen projenin ikincisi, Başakşehir Prestige AVM'deki esnaflar için gerçekleştirildi.

Özellikle Belediyeye uzak ve ulaşım problemi yaşayan esnafın ruhsatla ilgili işlemlerini kolaylaştırmak ve zaman kaybını en aza indirmek amacıyla gerçekleştirilen projeye çok sayıda esnaf başvurdu.

Söz konusu proje kapsamında ruhsat başvuruları ve evraklar elden teslim alındı, işlemleri tamamlanan ruhsatlar Başakşehir Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü görevlileri tarafından tek tek esnafların işyerlerinde dağıtıldı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV