banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
22 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Festival Başlıyor!

Başakşehir Belediyesi ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi işbirliği ile gerçekleştirilen “Uluslararası Suç ve Ceza Filmleri Festivali” 24 Eylül Cumartesi günü başlıyor.

23 Eylül 2011 Cuma 14:58
Festival Başlıyor!
banner265
Festival Başlıyor!
Başakşehir Belediyesi ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi işbirliği ile gerçekleştirilen “Uluslararası Suç ve Ceza Filmleri Festivali” 24 Eylül Cumartesi günü başlıyor. İstanbul Üniversitesi doktora salonundaki açılış törenine İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem Sözüer’in yanı sıra çok sayıda davetli katılacak. Festival 30 Eylül’de son bulacak.

Sinemaseverler, Festival süresince İstanbul’un farklı sinema salonlarında aynı gün birden çok film izleme imkanı bulacaklar. Filmlerin bilet fiyatları tam 6 TL, öğrenci 4 TL olarak belirlenirken, İstanbul Üniversitesi 1. Amfi ve Doktora Salonları ve İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema Salonu’ndaki gösterimler ücretsiz olarak izlenebilecek. Festival’de ilk Film gösterimleri 23 Eylül 2011 Cuma günü, Beyoğlu Sineması, Nişantaşı City Life Sinemaları, İst.Üni. Mavi Salon, İst.Üni. İletişim Fak. Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Akademisyenleri, hukukçuları, sosyologları ve sinemacıları “Darbe, Suç ve Ceza” çerçevesinde aynı platformda buluşturarak olan Festival’in ilk Seminer’i ise 23 Eylül 2011 Cuma günü Bahçeşehir Muhsin Ertuğrul Tiyatrosunda saat 11.00’de gerçekleştirilecek.

 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV