banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Herşey, Başakşehir’in huzuru için

Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün geleneksel hale getirdiği Huzur Toplantılarının üçüncüsü, Eskoop Sanayi Sitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

31 Ekim 2011 Pazartesi 13:18
Herşey, Başakşehir’in huzuru için
banner321
Herşey, Başakşehir’in huzuru için

Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün geleneksel hale getirdiği Huzur Toplantılarının üçüncüsü, Eskoop Sanayi Sitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıda, ilçe protokolünün yanı sıra, çok sayıda Başakşehirli de hazır bulundu. İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Güneyisi, açılış konuşmasında polis halk ilişkilerinin geliştirilmesi, bilgi alışverişinde bulunulması, ilçenin güvenlik, asayişi ve kamu kurumlarının hizmetlerine ilişkin sorunların halledilmesi, hizmetlerin kalitesinin artırılması amacıyla bu toplantıları düzenlediklerini belirtti. Güneyisi "ilçemizde 26 resmi ve sivil devriye ekip otosu ve 255 personel ile görev yapmaktayız. Ekipmanımıza yeni araçlar da dahil oluyor. Bu vesileyle yeni araçların alınmasındaki büyük katkılarından ötürü başta Belediye Başkanımız Mevlüt Uysal ve tüm bağışçı dostlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Başakşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Şahin de, artık yalnızca seçilmişlerin değil atanmışların da halka hesap vermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gerek Emniyet Müdürü’nün gerekse polis ekiplerinin Başakşehir’in cadde ve sokaklarında, halkın arasında her yerde görüldüğünü ifade eden Şahin, güvenli ve huzurlu bir Başakşehir’de yaşamamızı sağlayan polis teşkilatına teşekkür etti.

Kaymakam Cevdet Can ise hizmetleriyle ilçemizi seçkin bir yere taşıyan emniyet teşkilatına teşekkür etti. Can, "öyle bir maya çalalım ki bu maya insanların yüzünü güldürsün. Öyle bir taş olalım ki içinde merhamet, sevgi, barış ve güzellik olsun. Başakşehir’in kalbinin attığı bu yerde toplandığınız için teşekkür ederiz. Sizler buraya gelerek huzura katkı sağladınız" dedi.

Huzur toplantısına ilçe protokolünün yanı sıra ilçe halkı da katılarak emniyet güçleriyle dayanışma içinde olduğunu gösterdi. Başakşehirliler sadece katılmakla kalmayarak, görüş ve öneriler bölümünde de huzur, güvenlik konularıyla ne kadar ilgili olduklarını soru ve önerileriyle ortaya koydular. 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV