banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
21 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Minderin Aslanları'na Moral Ziyareti

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, 2011 Dünya Güreş Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsilen mücadele edecek Grekoromen ve Serbest Güreş Milli Takımlarına moral ziyaretinde bulundu.

10 Eylül 2011 Cumartesi 22:36
Minderin Aslanları'na Moral Ziyareti
banner304
Minderin Aslanları'na Moral Ziyareti

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, 2011 Dünya Güreş Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsilen mücadele edecek Grekoromen ve Serbest Güreş Milli Takımlarına moral ziyaretinde bulundu. Ak Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca ile birlikte milli güreşçilerle bir araya gelen Başkan Uysal, düzenlenecek şampiyonada milli güreşçilerimize başarılar diledi. Uysal, Karaca ve beraberindeki heyet, Başakşehir'deki İSKİ dinlenme tesislerinde kamp yapan güreşçilerle bir süre sohbet edip yemek yedi.

Ataköy Sinan Erdem Spor Salonu'nda 12-18 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan 2011 Dünya Güreş Şampiyonası için Başakşehir İSKİ Sosyal Tesislerinde 3 haftadır kampta bulunan milli güreşçilerimiz, Serbest Güreş Milli Takım Antrenörü Fevzi Şeker ve Grekoromen Güreş Milli Takım Antrenörü Hakkı Başar yönetiminde sıkı bir kamp sürecinden geçiyorlar. 130 ülkeden 1000'den fazla sporcunun katılacağı dev organizasyona Türkiye, 21 sporcu ile grekoromen, serbest ve bayanlar kategorisinde tam takımla katılıyor. 2011 Dünya Şampiyonası'nda sıkletlerinde ilk 6'ya giren sporcuların 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkını elde edeceğini belirten antrenörler, bu nedenle tüm dünya güreşçilerinin gözünün İstanbul'da olacağı söylediler. Antrenörler her siklette madalyaya uzanacaklarına ve hem sportif hem de organizasyon açılarından olumlu puanlarla şampiyonadan başarıyla ayrılacaklarına inanıyor.

Ziyarete, Başakşehir Belediye Başkan Danışmanı Ömer Döngeloğlu, Baklava ve Tatlı Üreticileri Derneği Başkanı Mehmet Yıldırım, Başakşehir mahallesi muhtarı Fatih Yıldırım da hazır bulundu.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV