banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Muhtarlar, Başkan Uysal ve İBB yöneticileriyle buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Başakşehir ilçesindeki yatırımlarının istişaresi, bölgenin sorunlarının tespit ve çözümü amacıyla Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İBB yöneticileri ile mahalle muhtarlarını bir araya getirdi.

13 Ocak 2012 Cuma 11:58
Muhtarlar, Başkan Uysal ve İBB yöneticileriyle buluştu
banner229
Muhtarlar, Başkan Uysal ve İBB yöneticileriyle buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Başakşehir ilçesindeki yatırımlarının istişaresi, bölgenin sorunlarının tespit ve çözümü amacıyla Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İBB yöneticileri ile mahalle muhtarlarını bir araya getirdi. Başakşehir Belediyesi hizmet binasında gerçekleşen toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Hacımustafaoğlu başkanlığındaki İBB heyeti, Başakşehir’deki çalışmalar hakkında Başkan Uysal ve mahalle muhtarlarına bilgi verdi. Toplantıya mahalle muhtarlarının büyük çoğunluğu iştirak etti.
Toplantıda muhtarlar ulaşımdan, doğalgaza kadar pek çok konuda sorunlarını aktarırken, İBB yetkilileri gelen soruları tek tek yanıtladı. Katılımcılar gerçekleşen toplantıdan memnuniyetlerini dile getirirken, Kayabaşı Mahallesi Muhtarı Doğan Azat, Başakşehir Belediyesi’nin her türlü sorunun çözümü için tek adres olduğunu dile getirdi ve “Milli Eğitim, Büyükşehir Belediyesi gibi kurumlara gitmeden her türlü sorunumuza Belediyemizde çözüm buluyoruz” dedi.
Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da, bölgede yapılan çalışmalar ve ilçedeki yeni projeler hakkında bilgi verdi. Uysal “Altınşehir bölgesinde 150 bin nüfusa hitap edecek Spor Kompleksi projemiz var. Özellikle bölgemizin eğitime yönelik eksikliklerine Belediye olarak çözümler üretiyoruz. İki yıllık bir belediye olmamıza rağmen beş tane okul yapılmasını sağladık. Bölgede yeni okullarının açılmasını sağlayarak sınıflardaki öğrenci sayısını 40 kişinin altına düşürüp tekli eğitime geçme projemiz var. Yine Başak mahallesinde 2 ilköğretim okulu yapılmasına yardımcı olacağız” dedi.
Katılımcıların Sular Vadisi ile ilgili sorularını da yanıtlayan Uysal, “Sular Vadisi’nin Türkiye’de bir eşi yok. Fakat burada sosyal içerikli mekânların azlığının farkındayız. Bölge henüz Belediyemize teslim edilmedi. Vadide, işletmeden kaynaklı bazı ufak sorunlar yaşanıyor. Belediye olarak KİPTAŞ ile toplantı yaptık, talebimizi ilettik, karar çıkmasını bekliyoruz.”dedi.
Toplantı sonrasında mahalle muhtarlarının ulaşımla ilgili sorunlarının ayrıntılı olarak ele alınabilmesi için ilerleyen günlerde İETT yetkililerin Başakşehir muhtarlarını ziyaret edip sorunlarını dinlenmesine karar verildi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV