banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
22 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Yaz Spor Okulları'na Muhteşem Kapanış

Başakşehir Belediyesi’nin, üç yıldır binlerce Başakşehirli öğrencinin katılımıyla düzenlediği yaz spor okulları, 2011 sezonunu muhteşem bir konserle kapattı.

18 Eylül 2011 Pazar 20:43
Yaz Spor Okulları'na Muhteşem Kapanış
banner267
Yaz Spor Okulları'na Muhteşem Kapanış

Başakşehir Belediyesi’nin, üç yıldır binlerce Başakşehirli öğrencinin katılımıyla düzenlediği yaz spor okulları, 2011 sezonunu muhteşem bir konserle kapattı. Başakşehirli öğrencilerin aileleriyle birlikte katıldıkları kapanış programı, yaz spor okulu öğrencilerinin renkli gösterilerine sahne olurken, ünlü pop müzik sanatçısı Gökhan Tepe sevenlerine unutulmaz bir konser verdi. Programda sporcular hem yeteneklerini sergiledi, hem de hedeflerini büyüterek Başekşehirlilere dünya şampiyonlukları kazandıracaklarının sözünü verdiler.

Ünlü tiyatrocu Hüseyin Goncagül’ün sunduğu programda bir konuşma yapan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, 2009 yılında 5 bin, 2010 yılında 7 bin, bu yıl ise 10 bin Başakşehirli öğrencinin bu okullarda yaz mevsimini spor yaparak değerlendirdiğini belirtti. Sporla ilgilenen gençlerin disiplin ve kişilik kazandığını, bunun eğitim hayatlarında da çok işlerine yaradığını dile getiren Uysal, spor okullarının çocukları zararlı alışkanlıklardan
uzak tuttuğunu ve iyi vakit geçirmelerine de imkan sağladığını söyledi. Uysal, önümüzdeki yıl düzenlenecek yaz okullarına velilerin ilgisinin daha da artacağından şüphesi olmadığını sözlerine ekleyerek, tüm öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.

Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can’ın kısa selamlama konuşmasından sonra kürsüye gelen İstanbul 3. Bölge Milletvekili Harun Karaca, uzun yıllar sporun içinde olduğunu belirtti ve sporun gençlere iyi huylar kazandırıp kötü çevrelerden uzak tuttuğunu vurguladı. Zamanı iyi kullanmanın önemine işaret eden Karaca, eğitim hayatında gençlerin bunun faydasını göreceklerini söyledi.

Konuşmalardan sonra Harun Karaca, Cevdet Can ve Mevlüt Uysal, yaz spor okulu yönetici ve öğrencilerinden bir kısmı ile hatıra fotoğrafı çektirdi, öğrencilerle masa tenisi ve futbol oynadı. Tekwando çalışan öğrencilerin gösterisi ise nefes kesiciydi.

Gösterilerin ardından Başakşehirli gençlerin sabırsızlıkla beklediği Gökhan Tepe konseri başladı. Tepe’nin eski ve yeni parçalarından derlediği konser repertuarında en çok isteği Kırmızı Halı adlı şarkısı aldı. Bir saatten fazla sahnede kalan ünlü popçu, sevilen şarkılarını Başakşehirli gençler için seslendirdi. 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV