banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

BALIK FESTİVALİ’NE BİNLERCE KİŞİ AKIN ETTİ…

Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü sahilinde bulunan Balıkçı Barınağı`nda düzenlediği Balık Festivali ile vatandaşları balığa ve eğlenceye doyurdu.

18 Eylül 2011 Pazar 13:37
BALIK FESTİVALİ’NE BİNLERCE KİŞİ AKIN ETTİ…
banner299
BALIK FESTİVALİ’NE BİNLERCE KİŞİ AKIN ETTİ…


Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü sahilinde bulunan Balıkçı Barınağı`nda düzenlediği Balık Festivali ile vatandaşları balığa ve eğlenceye doyurdu. Festivalde düzenlenen Balık tutma yarışmasında birinci olan çifte fiber tekne armağan edildi.

Beylikdüzü Dereağzı Mahallesi Balıkçı Barınağı`nda, festival için oluşturulan etkinlik alanında, Balık Festivali coşkusu yaşandı. Festivalde vatandaşlar düzenlenen balık tutma yarışmaları ile çeşitli hediyeler kazanma fırsatı yakaladılar. Olta ve Zıpkın ile olmak üzere iki alanda düzenlenen balık tutma yarışmasında Beylikdüzü açıklarına tekneleri ve dalarak açılan balıkçılar 3 saat içerisinde toplam 300 kilo balık tuttular. Tekne ile balık tutma yarışmasına toplam 73 tekne katıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve beraberindeki heyet de tekne ile açılarak balık tutma yarışmasına katılan balıkçılara başarılar diledi.

Denizlerimiz ekilmeden biçilen tarlalarımız...

Balık sezonunun açılmasını kutlamak ve vatandaşlara eğlenceli bir gün yaşatıp balığa doyurmak için Balık Festivali`ni düzenlediklerini belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun "Balık sezonumuz tüm güzellikleri ile açıldı. Denizlerimiz ekilmeden biçilen tarlalarımızdır. Bu güzellikleri hem eğlencelerle hem de yarışmalarla bütünleştirip halkımıza sunmak istedik. Halkımızın gösterdiği yoğun ilgi bizleri çok mutlu etti. Balık sezonumuzun açılması ile halkımıza da taze balıkları burada kurduğumuz mangallarda pişirerek sunduk. Gelecek yıl yine balık sezonunun açılması ile hep birlikte burada buluşmayı temenni ediyorum" dedi.

10 bin kişiye balık ekmek dağıtıldı...

Vatandaşlar festival alanında bir taraftan balık tutma yarışmalarını izlerken diğer taraftan de pişirilen balıkların tadına bakma fırsatını yakaladılar. Beylikdüzü Belediyesi Balık Festivali`ne sponsor olan Balıkçı Kenan, 10 bini aşkın kişiye balık ekmek ikramı yaparken, etli pilav da büyük ilgi gördü. Festivalde Koro Star ve Grup Feluka verdikleri konserlerle alanı dolduran vatandaşlara coşkulu anlar yaşattı.Balık Festivali`nin yapıldığı alanda bir de kafe açılışı yapıldı. Liman Kafe’nin açılışını Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun vatandaşlarla birlikte yaptı. Festival boyunca alanı gezen Başkan Uzun, vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Balık tutma yarışması birincisine fiber tekne...

Balık Festivali`nde zıpkın ile balık tutmada 1. Veysel Ata, 2. Ferdi Parpan, 3. Volkan Vural oldular. Hediyeleri ise; zıpkın şınorkel ve balık adam elbisesi oldu. Tekne ile açılarak olta ile balık tutma yarışmasında ise Kenan Canboğa ve Kemal Kayar ikilisi birinci olurken, yarışmacılara 1.lik hediyesi olarak Fiber tekne hediye edildi. 2. olan Hakan Kocabaş ve Ahmet Kalsan çiftine ağ takımı, 3. olan Levent Yavaş ve Saim Yüksel çiftine ise olta takımı hediye edildi. Ayrıca, festivale katkılarından dolayı Aktif Organizasyon, Temaş Yemek, Mavi Marmara Tur şirketlerine Başkan Yusuf Uzun tarafından plaket takdim edildi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV