banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

BALIKÇI BARINAĞI’NIN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR...

Beylikdüzü Belediyesi tarafından gerçekleştirilen sahil düzenleme çalışmaları kapsamında Balıkçı Barınağı yeni görünümüne kavuşuyor.

12 Eylül 2011 Pazartesi 22:25
BALIKÇI BARINAĞI’NIN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR...
banner299
BALIKÇI BARINAĞI’NIN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR...


Beylikdüzü Belediyesi tarafından gerçekleştirilen sahil düzenleme çalışmaları kapsamında Balıkçı Barınağı yeni görünümüne kavuşuyor.

Önümüzdeki cumartesi günü Beylikdüzü Balıkçı Barınağı Mevkii’nde düzenlenecek olan geleneksel Beylikdüzü Belediyesi Balık Festivali hazırlıkları belediye ekipleri tarafından tüm hızıyla sürdürülürken, sahil düzenleme çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Gerçekleştirilen çalışmalar ile Balıkçı Barınağı’nın yeni yüzü ortaya çıkıyor. Çalışmaları Balık Festivali’ne yetiştirmek için yoğun çaba harcayan ekipler, hem festivalin gerçekleştirileceği alanı ortaya çıkartacak hem de sahilin son halini Beylikdüzü halkına sunmuş olacak.

Beylikdüzü sahili cazibe merkezi oluyor…

Cumartesi günü yapılacak olan Balık Festivali için hazırlıkların ve sahil düzenleme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Gürpınar sahilinde ortaya çıkan yeni sahil şeridinin Beylikdüzü’ne büyük renk kattığını söyledi. Başkan Uzun, “Balıkçı Barınağı mevkiinde devam eden çalışmaları kısa bir süre içerisinde sona erecek. Halkımıza Beylikdüzü’nün sahil bölümünü adeta bir cazibe merkezi olarak sunmak istiyoruz. Kısa bir süre sonra bu alanımızdaki çalışmalar da tamamlanacak ve bölgemiz çok güzel bir sahil şeridine daha kavuşacak. Önümüzdeki hafta sonu yapacağımız ‘Balık Festivalimizle sahilimizin yeni halini halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV