banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
06 Mayıs 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

BAŞKAN UZUN, AK PARTİ ARMUTLU KAMPINA KATILDI

Başkan Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı’nın toplantısına katıldı.

03 Mayıs 2012 Perşembe 15:18
BAŞKAN UZUN, AK PARTİ ARMUTLU KAMPINA KATILDI
banner265
BAŞKAN UZUN, AK PARTİ ARMUTLU KAMPINA KATILDI


Başkan Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı’nın toplantısına katıldı.
AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı’nın, Yalova Armutlu İstişare ve Eğitim Programı’na katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, yaptığı hizmetlerle ilgili partililere bilgi verdi. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen programa yoğun bir katılım olduğu gözlendi. Programda AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati, İl Meclis Üyesi Ahmet Dokumacı, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın da yer aldı.

Beylikdüzü’nün sevgiyle büyüyen bir şehir olduğunu dile getiren Başkan Uzun, “İlçemizi el birliğiyle her geçen gün daha iyi noktalara taşıyacağız ve kalitesini artıracağız” diye konuştu. Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati, yaptığı konuşmada, teşkilatçılığın emek ve fedakârlık istediğini, bunu da partililerde fazlasıyla gördüğünü ifade etti.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ise, yapılan toplantının parti içi kaynaşma ve teşkilat motivasyonunu arttırma bakımından verimli bir zirve olduğunu söyledi.

 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV