banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

BAŞKAN UZUN, DEPREM BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Depremin vurduğu Van’ı ziyaret etti ve vatandaşların isteklerini dinledi.

10 Kasım 2011 Perşembe 13:32
BAŞKAN UZUN, DEPREM BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ
banner266
BAŞKAN UZUN, DEPREM BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Depremin vurduğu Van’ı ziyaret etti ve vatandaşların isteklerini dinledi.

Depremin vurduğu Van’ı ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Kurban Bayramı’nı depremzedelerle beraber geçirdi. Yıkımın olduğu bölgeleri gezen Başkan Uzun, ‘Kardeş Köy’ projesi kapsamındaki Salmanağa, Derimevi ve Oyalı köylerini de ziyaret etti.

“Yaptığı ziyarette depremzedelere moral veren ve milletçe en kısa zamanda yaraların sarılacağını dile getiren Başkan Uzun, vatandaşların bayramını kutladı. İki hafta önce 7.2’lik depremin vurduğu ve zaman zaman artçı sarsıntıların olduğu Van ve Erciş’teki çadır bölgelerini de gezen Uzun, depremzedelerin isteklerini dinledi.

Kardeş köylere gıda ve yakacak yardımı…

‘Kardeş Köy’ projesi kapsamındaki Salmanağa, Derimevi ve Oyalı köylerine giden Uzun, bölge halkı tarafından çok sıcak bir şekilde karşılandı. Vatandaşları evinde ziyaret eden Uzun’a, yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu. Bir taraftan sohbet edilirken diğer taraftan da yapılan ikramlar yendi. Yapılan ikramlardan ötürü teşekkür eden Uzun, ardından köy camisinde vatandaşlarla biraraya geldi. Üç köydeki 5 bin 500 aileye kömür ve gıda dağıtımı yapıklarını dile getiren Başkan Uzun, yardımların ilerleyen günlerde de devam edeceğini bildirdi.

Afet bölgesinde çadır ziyareti yaparken Enerji Bakanı Taner Yıldız ile de görüşen Uzun, yapılan yardımlarla ilgili Bakan Yıldız’ a bilgi verdi. Vanlı Kardeşlerimizin acısını tüm Türkiye olarak hissettiklerini söyleyen ve hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen Başkan Uzun, “Milletçe deprem yaralarını saracağız. İhtiyaçlara göre yardımlar sürecek” diye konuştu.

AK Parti İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Cebeci ve Başkanlık Danışmanı Ayhan Başarır ile afet bölgesinde kalan Başkan Yusuf Uzun, bölge halkı tarafından misafir edildi. 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV