banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

BAŞKAN YUSUF UZUN, MİGROS AVM’DE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Daha önce halkla görüşmelerini belediye karşısındaki Çamlık Alana taşıması ile bir ilke imza atan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bu görüşmelerini şimdi de vatandaşın çokça bulunduğu AVM’lere taşıyor.

20 Ekim 2011 Perşembe 23:14
BAŞKAN YUSUF UZUN, MİGROS AVM’DE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
banner322
BAŞKAN YUSUF UZUN, MİGROS AVM’DE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
Daha önce halkla görüşmelerini belediye karşısındaki Çamlık Alana taşıması ile bir ilke imza atan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bu görüşmelerini şimdi de vatandaşın çokça bulunduğu AVM’lere taşıyor. Başkan Uzun’un Migros Alışveriş Merkezi’ndeki halk toplantısına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Vatandaşlarla her hafta düzenlediği halk toplantılarına devam eden Başkan Uzun, bu toplantıları AVM’lerde de gerçekleştirmeye başladı. Migros Alışveriş Merkezi’nde yaklaşık iki saat vatandaşlarla bir arada olan ve sorunlarını dinleyen Başkan Uzun, gelen başvuruların takibi ve çözümü için de başkan yardımcılarına talimat verdi.
Beylikdüzü halkının büyük ilgi gösterdiği halk toplantısında Başkan Uzun zaman zaman da kendisini bekleyen vatandaşların yanına giderek, onlarla sohbet etti. Başkan Uzun, “Biz her zaman vatandaşın yanındayız. Vatandaş ile o kadar yakınız ki aramızda ne duvar ne de kapı var. Beylikdüzü’nde hiçbir vatandaşın Belediye Başkanına ulaşamaması gibi bir durum söz konusu olamaz. Belediye Başkanı olarak ben ve arkadaşlarım her zaman vatandaşın yanındayız ve her zaman sorunlarını çözmek, hizmet etmek için seferberiz” diye konuştu.
AVM’lerde ilk defa böyle bir toplantıyı gören vatandaşlar da meraklı gözlerle toplantının yapıldığı alanı izlediler. Uygulamayı beğendiklerini dile getiren vatandaşlar, halkla iç içe olma düşüncesinden dolayı da Başkan Uzun’a teşekkür ettiler. Başkan Uzun toplantı sonrasında da AVM’deki mağazaları ziyaret ederek, mağaza sahipleri ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV