banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
21 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

BEYLİKDÜZÜ 16 YENİ PARKA DAHA KAVUŞUYOR

Beylikdüzü Belediyesi geçtiğimiz aylarda hizmete sunduğu 32 parkın ardından 16 yeni parkın yapım çalışmalarına başladı.

13 Ağustos 2011 Cumartesi 10:40
BEYLİKDÜZÜ 16 YENİ PARKA DAHA KAVUŞUYOR
banner266
BEYLİKDÜZÜ 16 YENİ PARKA DAHA KAVUŞUYOR


Beylikdüzü Belediyesi geçtiğimiz aylarda hizmete sunduğu 32 parkın ardından 16 yeni parkın yapım çalışmalarına başladı. Parklarla ilgili yaptığı açıklamada Başkan Yusuf Uzun, “Yemyeşil Beylikdüzü için çalışıyoruz” dedi.

İlçeye 32 parkın kazandırılmasından sonra yeni parklar yapmak için kolları sıvayan Beylikdüzü Belediyesi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Toplam 1.898.799 m2 ve kişi başına 9.27m2 yeşil alanıyla İstanbul’un önde gelen ilçelerinden biri olan Beylikdüzü, 16 parka daha kavuşacak. Yeni parkların müjdesini vatandaşa veren Başkan Uzun, “Göreve geldiğimiz günden bugüne hedeflerimizden birisi de ilçemizin yeşil ve doğayla iç içe olmasını sağlamak. Bizler yerel yöneticiler olarak bu yöndeki çalışmalarımıza önem veriyoruz. 16 parkımız ilçemizin çeşitli mahallerinde hizmete girecek. Halkımız ile birlikte el ele vererek ilçemizi bir cazibe merkezi haline getireceğiz” dedi.


Yeni parklar, Barış ve Adnan Kahveci Mahallelerine 3`er adet, Sahil, Yakuplu ve Gürpınar Mahallelerine 2`şer adet, Büyükşehir, Dereağzı, Cumhuriyet, Kavaklı ve Marmara Mahallelerine 1`er adet olmak üzere planlandı. Ayrıca yapılacak parkların yanında ilçenin çeşitli bölgelerine 28 adet fitness spor aleti yerleştirilerek, vatandaşın hizmetine sunulacak.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV